Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Verliefd, verloofd, vertrokken naar een romantisch oord…

Een prachtige zonsondergang, schitterende landschappen, luxe, vrijheid en privacy. Als dat uw idee is van perfecte wittebroodsweken, voeg dan natuurpark ’t Eekhoornnest toe aan uw lijstje van romantische bestemmingen. Onze bungalows zijn voorzien van alle gemakken en bieden optimaal comfort aan koppels die het prille begin van hun relatie of die pas verzegelde verloving tot een onvergetelijk levensmoment willen maken. 

Ontdek een scala aan interessante activiteiten in de omgeving die de moeite alleszins waard zijn, zoals een ambachtsbakker die dagelijks vers brood bakt, een authentieke kaasboerderij en museumboerderij “Het Gagelgat”, waar u boerengolf kunt spelen. Koppels die net verloofd zijn, zullen voldoende vrijheid, maar tegelijkertijd ook privacy hebben om kwaliteitstijd met elkaar door te brengen. Overnachten in één van de luxueuze bungalows zal u gegarandeerd inspireren om – wie weet – ook uw voorgenomen bruiloft hier te houden. 


Heerlijk warm gevoel

Naast de bungalows zijn er ook vakantiehuizen en appartementen beschikbaar, die allemaal standaard voorzien zijn van vloerverwarming, voor dat heerlijk warme gevoel, ook al is het buiten koud en kil. Internet- en telefoonverbinding in elke woning zorgt ervoor dat u niet helemaal afgezonderd bent van de wereld. Een reeks romantische films kijken of juist een spannende griezelfilm, om daarna weg te kruipen in de armen van uw geliefde, of uw geliefde juist in uw armen te nemen en een gevoel van veiligheid en bescherming te geven? Met de grote LCD-tv kunt u alle beelden helder en duidelijk zien. De kamers zijn voorzien van boxsprings, waarop u gegarandeerd een uitstekende nachtrust geniet, de volgende ochtend fris en verkwikt een vroege boswandeling te maken. Een rondleiding door de uitgestrekte bossen biedt een aparte, magische ervaring voor vakantieparen. Maar heerlijk uitslapen mag uiteraard ook…


Adembenemende landschappen

‘t Kan haast niet veel romantischer bij ons rustieke, unieke, charmante en sfeervolle natuurpark t’ Eekhoornnest. Haast al onze woningen zijn opgetrokken uit hout, voor dat warme en rustgevende gevoel. Zelfs de huizen die uit steen zijn opgetrokken, zijn met hout ommanteld. Ons natuurpark biedt comfortabele accommodaties, een unieke geschiedenis en adembenemende landschappen. Het kan bijna niet anders of een bezoek aan ’t Eekhoornnest is zo’n geweldige ervaring, dat u dit absoluut zal willen herhalen. Tientallen koppels hebben reeds kennis gemaakt met de prachtige natuur en zijn onder de indruk van de schitterende landschappen. Wie op Valentijnsdag de knoop wil doorhakken en zijn of haar geliefde een aanzoek wil doen, zal absoluut geen spijt hebben wanneer dit gebeurt in de prachtige omgeving van ’t Eekhoornnest, gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug en verscholen tegen de zandduinen van Soest. Welke betere plek om te ontsnappen met uw ware liefde dan naar één van de meest inspirerende en romantische natuurparken van Nederland?

Unieke insteek

De luxe vakantiewoningen van ’t Eekhoornnest zijn elk absolute toppers. De sfeervolle woningen bieden u veel meer comfort dan de vakantiehuisjes die elders te huur zijn. bovendien hebben onze vakantiehuizen allemaal een unieke insteek. De indeling vertoont weliswaar overeenkomsten, zoals de aanwezigheid van vloerverwarming, een vaatwasmachine, een LED-tv en luxueus ingerichte slaapkamers, maar tegelijkertijd is de inrichting toch apart en uniek. Logeren in één van onze vakantiehuizen zal u haast alle zorgen doen vergeten en u slechts oog doen hebben voor uw geliefde, en daar is het u uiteindelijk toch om te doen? 

Romantisch buitenavontuur

Bijna alles in ’t Eekhoornnest inspireert tot romantiek. Het is de perfecte achtergrond voor verlovingen en bruiloften, maar ook een bestemming voor een huwelijksreis of een romantisch uitje! Ontzagwekkend landschap, avontuurlijke trektochten naar bezienswaardigheden in de omgeving en de cliché-maar oh zo prachtige zonsondergangen met de prachtige landschappen als achtergrond bieden de juiste omgeving voor uw romantisch buitenavontuur. ‘t Eekhoornnest is een ongelooflijk populaire bestemming voor romantische uitstapjes en bruiloften. Inspirerende vergezichten zijn ideaal om het vuur van liefde aan te wakkeren. Bekijk onze vakantiehuizen vandaag nog om uw rendez-vous te plannen.