Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Verblijven in de natuur

In onze drukke levens zijn we soms geneigd niet goed te zien wat een prachtig land Nederland eigenlijk is. Neem eens de tijd om even helemaal weg te zijn en ontspan lichaam en geest. Hiervoor hoeft men geen honderden kilometers te reizen, sterker nog: ontspanning is dichterbij dan je denkt! In Het Eekhoornnest, zeer centraal gelegen, kun je helemaal tot rust komen en genieten van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Tegelijkertijd is er voor elk wat wils te doen in de omgeving van dit prettige vakantiepark.

Een huisje huren voor weekendje weg met vrienden, familie of met het gezin? Bij het Eekhoornnest ben je aan het juiste adres. Prachtig gelegen, centraal in het land en temidden van prachtige natuur vind je de heerlijkste vakantiehuisjes. Het Eekhoornnest grenst aan de ene zijde aan een prachtig bosrijk gebied, waar je heerlijk kunt wandelen en met een beetje mazzel een eekhoorn kunt spotten! Aan de andere kant loop je zo de Soesterduinen in, een natuurgebied dat voor veel mensen onbekend is. Deze zandverstuiving is een natuurfenomeen op zich en is het bezoeken meer dan waard. Natuurlijk leent dit gebied zich ook uitstekend voor een fijne wandeling!

Een midweek in de natuur doorbrengen is dus zo geregeld wanneer je een vakantiehuisje op het mooie park het Eekhoornnest huurt. Omringd door bos, heide en zelfs duinen waan je je echt even helemaal weg. Rondom het park liggen meerdere boerderijen waar je verse melk, kaas en eieren kunt aanschaffen en je kunt zelfs de paarden aaien! Een ritje te paard (voor de kinderen) behoort ook tot de mogelijkheden bij een van deze paardenboerderijen. Ook leuk om te ondernemen is een bezoek aan het fantastische Dierenpark Amersfoort, wat letterlijk om de hoek van het vakantiepark ligt. Dit dierenpark is een wereld op zich!

Hoewel het heel erg fijn is om in de natuur te verblijven, is het natuurlijk ook wel prettig als je niet van alle voorzieningen verstoken bent. Het Eekhoornnest ligt in Soest, een dorp met meer dan prima voorzieningen. Meerdere grote supermarkten, een winkelstraat met enige winkeltjes en ook een hele leuke markt (tweemaal per week) voor alle spullen die je nodig kunt hebben gedurende een verblijf in een vakantiehuisje op het Eekhoornnest. 

Ook ben je binnen de kortste keren in Amersfoort, een stad waar je niet snel bent uitgekeken! De historische dorpskern is echt waanzinnig mooi en je kunt hier letterlijk winkelen tot je erbij neervalt. Talloze winkeltjes, restaurantjes en cafes zorgen ervoor dat je hier echt niet zult vervelen. Ook voor de kids is hier meer dan genoeg te ondernemen en te beleven. Is het onverhoopt slecht weer? Steek dan de straat over en tadaa: Superfun! Een indoor speeltuin met glijbanen, springkussens, trampolines en niet te vergeten een kartbaan, disco-bowlen en nog veel meer leuks. Nog een tip: bezoek het Nationaal Militair Museum in Soesterberg, ook gelegen op een steenworp afstand. Tot een aantal jaar geleden was deze basis in gebruik, de F-16's vlogen zo recht over je hoofd! Inmiddels is deze voormalige luchtmachtbasis ingericht tot een attractie van formaat en absoluut het bezoeken waard.

Een prima mogelijkheid waar je misschien niet zo snel aan denkt als je bijvoorbeeld wordt geconfronteerd met een overbrugging tussen twee verhuizingen of een periode van verbouwing van het eigen huis en je er tijdelijk niet in kunt wonen, is een tijdelijk verblijf in een vakantiehuisje op park het Eekhoornnest. Centraal gelegen, met huisjes die van alle gemakken zijn voorzien maken het tijdelijk verblijf misschien wat minder vervelend! Ook als er bijvoorbeeld even tijd nodig is om tot jezelf te komen is een huisje huren om op die manier langere tijd te kunnen verblijven op dit park een meer dan prima optie. Bekijk de website voor meer indrukken en voor de mogelijkheden!