Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Vakantie in eigen land: daarom 't Eekhoornnest

Prachtige plaatjes van hagelwitte stranden met palmbomen, een jungle vol uitdagende beesten, de hete zon die gegarandeerd zorgt voor een bruin tintje. Wie droomt er niet van een vakantie buiten Nederland, of buiten Europa? Er zijn echter zoveel redenen om te kiezen voor een luxe vakantiewoning in Nederland! We laten u graag zien dat Nederland minstens zo exotisch kan zijn als een eiland in de Grote Oceaan. Een bungalow huren was nog nooit zo aantrekkelijk!
 

Ontdek de Hollandse jungle

Dagenlang wandelen, klimmen, fietsen en ontdekken. Ja, het kan ook in ons eigen Nederland. Ga met de kinderen op survivaltocht in het "Klimbos", nabij 't Eekhoornnest. Ontdek de vele diersoorten in de bossen. Kunt u 's ochtends in de stilte een ree, een konijn of eekhoorn spotten? En welke vogels hoort u als u wakker wordt?


Ravotten in zandduinen

Zandkastelen bakken kan ook in de duinen! Het park ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug en tegen de Soester zandverstuivingen aan. Neem een picknickkleed, lekker eten en drinken mee en laat fantasie van de kinderen de vrije loop. Wedden dat ze de kokosnoten en palmbomen helemaal niet missen?
 

Cultuur-Rijk

Ga terug in de tijd in de oude stadskern van Amersfoort en ontdek de Middeleeuwen. Bezoek Paleis Soestdijk voor koninklijke cultuur. Naast dit paleis liggen er nog een vijftal kastelen op relatief korte afstand van uw luxe vakantiewoning, zoals Kasteel Drakenstein en Kasteel Amerongen. Dat is nog lang niet alles wat op cultuurgebied te zien en te doen is in de omgeving van het park. De Nederlandse cultuur is enorm rijk en leuk om te ontdekken vanuit een vakantiehuis.


Exotische kaas?

Een bruine boterham met kaas aan de andere kant van de wereld of Europa? Vergeet het maar, tenzij u de kaas in uw koffer hebt gestopt. 

Daarom een vakantie naar 't Eekhoornnest! Speel een potje boerengolf op loopafstand van het park. Ontdek hoe echte Hollandse kaas wordt gemaakt op de kaasboerderij. 


Relax en Kumbaya

U hoeft geen hippie te zijn om te genieten van een gitaar workshop of live muziek bij het kampvuur, en u hoeft er ook niet voor naar een exotisch zandstrand. In de zomermaanden kunt u terecht bij 't Eekhoornnest!


Hartje Nederland

Dichtbij het hart van Nederland, dichtbij Utrecht. Dat wil zeggen dat u maximaal 2,5 hoeft te rijden met de auto om het park te bereiken. Het wil ook zeggen de luxe vakantiewoningen van 't Eekhoornnest een perfecte uitvalsbasis zijn voor een vakantie in eigen land. 
 

Geen stress om vliegtickets en lange vlieguren

Gewoon: koffers pakken, auto instappen, GPS instellen en gaan. Zo makkelijk kan het zijn. Een luxe vakantiehuis  staat op u te wachten in 't Eekhoornnest. U hoeft voor geen uren in de rij te staan om in te checken en de kinderen geen urenlang bezig te houden in een overvol vliegtuig. 


Met openbaar vervoer of de op de fiets

Voor het ultieme avontuur kunt u uw bestemming bereiken met het openbaar vervoer of met de fiets! Goed voor het milieu. Bovendien wordt de reis naar het vakantieadres toe ineens een stuk interessanter. Stop bij dat verlaten picknickbankje of stap onderweg een uit op een station van een stad waar u nog nooit bent geweest. 


En nog veel meer....

Er zijn nog tientallen redenen te noemen waarom een vakantie in eigen land zo bijzonder kan zijn. Een huis huren in Nederland om vrije tijd door te brengen is super ontspannend. Nederland is bijzonder mooi, er is veel te ontdekken en dat allemaal op een steenworp afstand. Tot ziens bij vakantiepark 't Eekhoornnest!