Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Vakantie-etiquette

Je kijkt er al weken naar uit. Lekker genieten van je vakantie met je vrienden of met jullie kinderen en bijkomen van de stress van het dagelijkse leven op luxe vakantiepark ’t Eekhoornnest. Je kunt hier zelf je tijd indelen en doen waar je zin in heeft en je hoeft nergens rekening mee te houden. Nou ja, nergens rekening mee houden? Je bent niet de enige die komt genieten van een verblijf in een van onze luxe vakantiewoningen. Daarom willen wij je graag wijzen op enkele voorbeelden van vakantie-etiquette, zodat de vakantie zowel voor jou als voor de andere gasten in ons vakantiepark prettig zal verlopen.


Als je aankomt bij ons vakantiepark dan is het mogelijk dat je een beetje gefrustreerd bent geraakt, doordat je in de file hebt gestaan of onderweg verdwaalt bent. Ons personeel kan hier echter niets aan doen en is er om je zo snel mogelijk te helpen. Behandel hen met respect en reageer je frustatie alstublieft niet op hen af. 

Wanneer je met de auto aankomt, maar ook als je weer vertrekt of tussentijds met je auto door het park rijdt, dan vragen wij je om goed op te letten en je aan de snelheidslimiet te houden. Er kunnen kinderen aan het spelen zijn die hun aandacht vooral op hun spel en niet op hun omgeving hebben gericht. Houdt hier rekening mee.

In ons luxe vakantiepark kunnen je kinderen zich heerlijk uitleven. Lekker rondrennen door de bossen, verstoppertje spelen of spelen in onze speeltuin. Hier zullen andere gasten geen problemen mee hebben. Maar dit betekent niet dat je geen toezicht op hen hoeft te houden en dat je kinderen zich niet hoeven te gedragen. Vertel je kinderen dat ze ook rekening moeten houden met andere gasten en bijvoorbeeld de paden moeten volgen in plaats van overal tussen de vakantiewoningen door te gaan rennen. 

Misschien wil je ’s avonds wel gezellig met de hele familie of met je vrienden barbecuen achter je luxe bungalow. Daar bieden wij je in ’t Eekhoornnest alle gelegenheid voor. Lekker buiten eten met z’n allen in zo’n mooie omgeving. Houdt hierbij echter ook rekening met de gasten in de naburige bungalows. Als je na het barbecuen ’s avonds nog even gezellig buiten blijft zitten, probeer dan na 22.00 uur ook niet teveel lawaai meer te maken. Sommige andere gasten willen misschien net vroeg gaan slapen.

Je kunt in ons luxe vakantiepark ook heel gezellig picknicken. Broodjes, fruit en limonade mee en misschien wel een flesje wijn. Midden in de natuur genieten van de rust en de geluiden van de vogels. Vergeet na afloop alleen niet om alle afval ook weer mee te nemen. Gooi alle afval weg in onze afvalbakken of neem het weer mee naar je vakantiehuisje om het daar weg te gooien. Zo houden we de omgeving schoon en netjes. 

We vinden het geen probleem als je je hond mee wilt nemen naar ons vakantiepark. Dit is toegestaan in verschillende accommodaties. Laat je hond alleen niet overal zomaar loslopen. Houd je hond zoveel mogelijk aangelijnd en laat hem alleen daar loslopen waar andere gasten er geen hinder van kunnen ondervinden. Laat je hond ook niet alleen achter in je vakantiewoning, zodat andere gasten misschien last kunnen krijgen van geblaf, omdat hij bang is om alleen te zijn. 

We hopen dat je hieraan zal denken tijdens je verblijf op vakantiepark ’t Eekhoornnest. Daarnaast moet je echter niet vergeten om te genieten van je vakantie, zodat je uitgerust en met goede moed weer terug naar huis kan gaan. En hopelijk zien we je volgend jaar dan weer terug.