Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Tijdelijk verblijf op Allurepark 't Eekhoornnest

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat we een tijdelijke woning nodig hebben. Wellicht gaat u verhuizen en zoekt u een vakantiehuis ter overbrugging van een bepaalde periode. Misschien zoekt u een vakantiewoning bij Utrecht om uw werknemers te huisvesten. Hoe het ook zij, Allurepark 't Eekhoornnest kan u helpen bij een tijdelijk verblijf. 

Financiële voordelen van een vakantiehuisje als tijdelijk verblijf bij 't Eekhoornnest


Het kan erg voordeling zijn om een vakantiewoning te gebruiken als tijdelijke verblijf voor uzelf, uw buitenlandse gasten of voor uw werknemers. 
 
  • Goedkoper dan woning of hotel: Het huren van een hotelkamer of een woning kan behoorlijk in de papieren lopen! Een recreatiewoning huren op 't Eekhoornnest is daarom voordeliger. Bovendien zijn vele services bij de prijs inbegrepen, zodat u geen losse jaarcontracten hoeft af te sluiten, zoals internet, brandverzekering, telefoon en kabel TV.
  • Wonen in de natuur: In de natuur komt u volledig tot rust. Na een drukke werkdag of een intensieve klusdag is er niets fijners dan u omringen met groen van de natuur en het geluid van vogels. U of uw uitgeruste en ontspannen werknemers zullen minder snel ziek worden.
  • Flexibiliteit: U kunt bij 't Eekhoornnest bijna altijd direct terecht voor een tijdelijk vakantiehuis en bovendien is er slechts een opzegtermijn van 4 weken. Hierdoor kunt u het vakantiehuisje helemaal in uw planning passen, zonder onnodig huur te betalen.
  • Lage borg: Park 't Eekhoornnest vraagt slecht 2 weken huur als borgstelling voor tijdelijke vakantiehuisjes.
  • Geen extra kosten voor inrichting: De vakantiehuisjes en woningen zijn volledig gestoffeerd en gemeubileerd. U hoeft daarom geen extra kosten te maken voor een tijdelijke inrichting of voor een verhuisservice.


Tijdelijke vakantiehuizen bij Utrecht: een goede uitvalsbasis

Vakantiepark 't Eekhoornnest ligt dichtbij Utrecht en Amersfoort. Indien u uw werknemers tijdelijk huisvesting wilt geven en uw bedrijf is gevestigd bij Utrecht, dan is 't Eekhoornnest een goede uitvalsbasis. Ook kunt u met een snelle busverbinding het centrale station van Amersfoort bereiken, vanwaar uw werknemers de trein kunnen nemen. Een woning of hotelkamer in Utrecht zelf huren, is stukken kostbaarder. 


Tijdelijke vakantiehuizen voor het hele gezin

Wellicht zoekt u voor uw eigen gezin een tijdelijke woning of heeft uw nieuwe werknemer een gezin. Dan is het belangrijk dat een aantal faciliteiten aanwezig zijn in de omgeving van het vakantiehuis. Scholen en winkels vindt u in en rondom het park en zijn met de auto of fiets eenvoudig bereikbaar. Op het park zijn er voldoende speelfaciliteiten om de kinderen in de vrije uurtjes te vermaken. Ze zullen u dankbaar zijn! Weet dat in de meeste gevallen dieren ook welkom zijn op 't Eekhoornnest.


Waarom een tijdelijk verblijf

Er zijn tientallen redenen te bedenken waarom het soms nodig is om een tijdelijk vakantiehuisje te huren. Een aantal hebben we er al genoemd: u gaat verhuizen en zoekt ter overbrugging een woning, omdat u nog geen nieuw huis hebt gevonden of omdat u met een verbouwing bezig bent. Misschien komt uw familie uit het buitenland een tijdje over? Het kan ook zijn dat u door minder prettige omstandigheden tijdelijk een onderkomen zoekt. 

Het kan ook zijn dat u vanuit een zakelijk perspectief een tijdelijk woning zoekt. Wellicht is het project waar uw organisatie aan werkt te ver op en neer te reizen voor uw werknemers en is het handiger om een vakantiehuis bij Utrecht te huren. Misschien hebt u expats aangetrokken vanuit het buitenland en zoekt u voor hen tijdelijke huisvesting. Ook in deze gevallen is het huren van vakantiehuisjes een goede oplossing. 


Allurepark 't Eekhoornnest voor tijdelijk verblijf

Wat is er nu fijner dan in de natuur wonen, met grote steden en voorzieningen op een steenworp afstand? Tegelijkertijd kunt u gebruik maken van de ontspanningsmogelijkheden die het park biedt, zoals de sauna. Wat een allure!

Wij hopen dat u contact opneemt met ons als uw vraag naar tijdelijke woonruimte hier niet genoemd wordt. Wij kunnen samen met u kijken naar een oplossing voor uw tijdelijke huisvestingsvraag.