Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Op vakantie naar vakantiepark ’t Eekhoornnest met uw geliefde

Wie samen met zijn of haar geliefde op vakantie gaat naar vakantiepark ’t Eekhoornnest, staat een romantische tijd te wachten. Gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug biedt ’t Eekhoornnest een oase van rust midden in de natuur. Er is genoeg te doen samen met uw geliefde, van rustgevende avondwandelingen tot actieve uitjes. Hierdoor heeft dit luxe vakantiepark voor iedereen wel wat te bieden, waardoor uw vakantie zeker een succes wordt!

Luxe vakantiepark midden in de natuur

Een vakantiehuisje huren bij ’t Eekhoornnest samen met uw geliefde kan erg romantisch zijn. In ieder vakantiehuisje kunt u heerlijk samen genieten van de rust, maar een huisje met openhaard of jacuzzi kan nog meer sfeer bieden aan de vakantie. Wie de omgeving gaat verkennen, heeft genoeg te doen. Samen met uw geliefde kunt u de natuur intrekken op de fiets of te voet. Bij ’t Eekhoornnest kunt u fietsen huren om op pad te gaan. Vanuit het luxe vakantiepark kunnen verschillende paden gevolgd worden die u langs mooie, natuurlijke gebieden leiden. U kunt vanuit ons park namelijk de Soesterse duinvlaktes, evenals uitgestrekte bosgebieden bezichtigen.

Actief samen met uw geliefde

Er zijn genoeg actieve dingen om te doen wanneer u verblijft in een van onze luxe vakantiewoningen in Nederland. U kunt bijvoorbeeld samen met uw geliefde een potje gaan tennissen op de tennisbaan van het vakantiepark. Ook kunt u gaan paardrijden op het weiland naast het park. Wanneer u iets verder weg gaat van ’t Eekhoornnest zijn er nog een heleboel mogelijkheden voor activiteiten te vinden. U kunt in Soest bijvoorbeeld gaan zwemmen bij zwembad Spleasure, gaan bowlen bij Bowlingcentrum C3 of gaan roeien of kanoën bij De Kleine Melm. Wat voor activiteit u ook kiest, u maakt zeker mooie herinneringen samen met uw geliefde.

Samen genieten van entertainment

Samen met uw geliefde luisteren naar mooie muziek zorgt zeker voor romantiek. Een vakantiehuis huren op ons park geeft u de mogelijkheid om ook van deze activiteit te genieten. In de ‘Haciënda’ kantine worden regelmatig optredens gegeven. Tijdens Nest live treden steeds weer andere artiesten op. Ook worden er in de ‘Haciënda’ regelmatig jamsessies gegeven. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het openluchttheater op zo’n 800 meter afstand van het park. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om te luisteren naar muziek van andere mensen, maar het is ook mogelijk om uw eigen muziek te maken. Tijdens een vakantie op vakantiepark ’t Eekhoornnest kunt u namelijk een gitaarworkshop volgen. Zo kunt u uw geliefde verrassen met een zelf gespeeld lied!

Dagjes uit vanuit onze luxe vakantiewoning in Nederland

Wanneer u samen met uw geliefde verblijft in een van onze luxe vakantiewoningen in Nederland, kunt u ook culturele uitstapjes maken. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Paleis Soestdijk of de Pyramide van Austerlitz. Daarnaast kunt u een dagje vertoeven in het authentieke dorpje Lage Vuursche of bij de recreatieplas het Henschotermeer. Voor een dagje Dierenpark Amersfoort, Dolfinarium of Walibi Holland is ons vakantiepark ook een hele goede uitvalsbasis. Hierdoor zult u zich geen moment vervelen wanneer u samen met uw geliefde verblijft bij ’t Eekhoornnest!