Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Vakantie parken Nederland

  • Gelegen op een prachtige locatie
  • Veel activiteiten op en rondom het park

De perfecte vakantie beleeft u in een van de parken die gelegen zijn op een prachtige locatie in Nederland. Een daarvan is ’t Eekhoornnest in Soest. Aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug vindt u op dit kleinschalige vakantiepark vakantiehuisjes, bungalows, appartementen en woningen voor groepen van 2-10 personen. Kies uit het ruime aanbod parken in Nederland voor een van onze woningen die aan uw wensen voor de vakantie voldoet. U bent verzekerd van een onvergetelijke vakantie.

Bekijk onze aanbiedingen

Kies voor een vakantie op een van de mooiste parken in Nederland

Wanneer u kiest voor ons kleinschalig en rustig familiepark, maakt u een kindvriendelijke keuze. Ons park is namelijk autovrij en er is voldoende te beleven voor jong én oud. Uw kinderen kunnen hun energie kwijt in de speeltuin met kabelbaan en zelf kunt u een potje tennissen op onze sportvelden. Ontdek de omgeving te voet, met een van onze huurfietsen of met de auto. Het is helemaal aan u, het is tenslotte vakantie.

Gelegen op een gunstige locatie

Wat een vakantie op ons bungalowpark ten opzichte van andere parken een goede keuze maakt, is de centrale ligging in Nederland. Vanuit Soest is alles relatief eenvoudig te bereiken. Ontdek bijvoorbeeld steden die u nog niet kent zoals Amersfoort. Wilt u een van onze vakantiehuisjes boeken? Dat doet u op onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wij vertellen u er alles over wanneer u belt naar +31 (0)35 60 95 411.

Ook interessant

vakantiehuis nederland | vakantiehuis te huur | vakantiehuisje