Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Vakantie huisjes

  • Gelegen op een prachtige locatie
  • Veel activiteiten op en rondom het park

De ideale vakantie beleeft u in een van de huisjes die ’t Eekhoornnest rijk is. Deze accommodaties zijn gelegen op een prachtige locatie in Soest, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Dit maakt het een droomlocatie voor echte natuurliefhebbers, maar ook gezinnen met jonge kinderen weten de weg naar ons kleinschalige vakantiepark te vinden. En dat valt door onze faciliteiten goed te begrijpen.

Bekijk onze aanbiedingen

Een luxe vakantie beleeft u in een van onze huisjes

Op ons park vindt u luxe vakantiewoningen die geschikt zijn voor groepen van 2-10 personen. Deze accommodaties zijn door de houten constructie een met de natuur, waardoor ze uitstekend in de bosrijke omgeving passen. Daarnaast zijn onze huisjes gelegen in het midden van het land, waardoor u op vakantie gemakkelijk van alles kunt ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan attractieparken en het ontdekken van prachtige steden.

Ervaar het echte vakantiegevoel

In de vakantie wilt u helemaal tot rust komen en genieten van een heerlijke tijd. Ervaar het echte vakantiegevoel door een van onze huisjes te boeken en op vakantie te gaan op een toplocatie voor zowel uw kinderen als voor u zelf. Zo kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de speeltuin met kabelbaan, terwijl u een balletje slaat op onze sportvelden. Boeken doet u eenvoudig online. Voor meer informatie, neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35 60 95 411.

Ook interessant

vakantie parken nederland | vakantiehuis nederland | vakantiehuis te huur