Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Luxe vakantiewoning

  • Gelegen op een prachtige locatie
  • Veel activiteiten op en rondom het park

Wilt u dit jaar genieten van pure luxe in een vakantiewoning van bungalowpark 't Eekhoornnest in Soest? Dan weet u zeker dat u uw vakantie goed begint. Maak het uzelf eenvoudiger met de voorzieningen in een van de luxe vakantiewoningen, zodat u van uw verdiende rust kunt genieten. Ervaar de natuur, bezoek de omliggende steden en ontspan. Het is tenslotte vakantie.

Bekijk onze aanbiedingen

Begin de vakantie goed met een luxe vakantiewoning

Doen wat u wilt, dat is de beste omschrijving van vakantie. Voor de een betekent dat genieten van de natuur en het lezen van een goed boek, de ander gaat liever op zoek naar activiteiten en gaat het avontuur tegemoet. Of u nu niets doet of veel, aan het einde van de dag is het heerlijk om in uw luxe vakantiewoning terug te komen, waar u van alle gemakken voorzien bent. Leef u uit op het gratis wifi-netwerk, zet de vuile vaat eenvoudig in de vaatwasser en heb nooit meer koude voeten dankzij vloerverwarming.

Ontdek de omgeving op uw manier

Bent u een natuurliefhebber? Dan zit u in ons bosrijke vakantiepark goed. Doordat de luxe vakantiewoningen midden in de natuur staan, begeeft u zich in een oase van rust. Het bungalowpark is ook nog eens autoluw, zodat u weet zeker dat niets uw vakantie verstoort. Wilt u liever de drukte opzoeken? Bezoek dan steden in de nabije omgeving zoals Utrecht, Amersfoort en zelfs Amsterdam.

Wanneer komt u bij ons langs?

Boek een verblijf in een van onze luxe vakantiewoningen en geniet op uw eigen manier. Wees er zeker van dat u de luxe vakantiewoning krijgt die u op het oog heeft en leg de vakantie officieel vast. Heeft u nog vragen over het verblijf of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de activiteiten in de omgeving? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35 60 95 411 of vul ons contactformulier in.

Ook interessant

vakantie huisjes | vakantie parken nederland | vakantiehuis nederland