Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Luxe vakantiehuis

  • Gelegen op een prachtige locatie
  • Veel activiteiten op en rondom het park

In een luxe vakantiehuis, weet u zeker dat u tot rust komt. Doordat de accommodaties van bungalowpark 't Eekhoornnest in Soest van alle gemakken voorzien zijn, geniet u van een heerlijk uitstapje. Ervaar het vakantiegevoel midden in Utrechtse Heuvelrug en kom met uw gezin of vriendengroep bij ons langs. Een luxe bungalow van ’t Eekhoornnest: dat is pas vakantie.

Bekijk onze aanbiedingen

Genieten in luxe doet u in ons vakantiehuis

Even aan niets denken of juist activiteiten ondernemen. Op vakantie bent u het die bepaalt wat u gaat doen. Wat uw plannen ook zijn, een luxe vakantiehuis zorgt ervoor dat u uw vakantie ontspannen en comfortabel begint. Geniet van vloerverwarming tijdens koude winterdagen, zet de muziek aan dankzij gratis wifi en zet de vuile vaat na een feestmaal makkelijk in de vaatwasser. Dankzij de faciliteiten van een luxe bungalow begint u de vakantie pas echt goed.

Van stad tot platteland: een vakantiepark dat van alle gemakken voorzien is

Kiest u bij ons voor een luxe vakantiehuis? Dan combineert u natuur met een stedelijke omgeving. Geniet van het verblijf in een bosrijk gebied, trek de wandelschoenen aan en adem de frisse natuurlucht in. Heeft u liever wat meer mensen om u heen? Steden zoals Utrecht, Amsterdam en Amersfoort zijn makkelijk te bereiken vanuit het vakantiepark. Huur een luxe bungalow en kies voor de activiteiten waar u zin in heeft. U bent tenslotte op vakantie.

Boek vandaag nog uw verblijf en wees zeker van een fijne vakantie

Heeft u een luxe vakantiehuis gevonden waar u de vakantie wilt doorbrengen? Boek vandaag nog uw verblijf en wees er zeker van dat u met uw gezin, vrienden of familie een fantastische tijd tegemoet gaat. Mocht u nog vragen hebben of op zoek zijn naar informatie, dan neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)35 60 95 411. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

Ook interessant

luxe vakantieparken | luxe vakantieparken nederland | luxe vakantiewoning