Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Bungalows Nederland

  • Gelegen op een prachtige locatie
  • Veel activiteiten op en rondom het park

Bent u op zoek naar luxe bungalows in Nederland? Hoogst waarschijnlijk komt u dan bij bungalowpark 't Eekhoornnest in Soest uit. En dat is niet vreemd. Dankzij een prachtige natuur in de omgeving, de Randstad in de regio en de goede faciliteiten, bepaalt u zelf hoe uw vakantie eruitziet. Kom tot rust of trek eropuit. Kies voor een van onze bungalows en geniet van een heerlijke vakantie in Nederland.

Bekijk onze aanbiedingen

De beste bungalows vindt u gewoon in Nederland

Soms vergeten we hoe mooi ons eigen land is en hoe goed de faciliteiten zijn. Boek daarom een van onze bungalows en geniet van het aanbod dat Nederland te bieden heeft. Ga lange afstanden wandelen of fietsen in de Utrechtse Heuvelrug of bezoek steden in de omgeving zoals Utrecht, Amersfoort of Amsterdam. Blijft u op het park? Doordat heel ons gebied autoluw is, heeft u het rijk voor uzelf. Laat uw kinderen zorgeloos spelen, terwijl u dagdromend van de omgeving geniet.

Wanneer komt u langs?

Boek vandaag nog een van onze bungalows en geniet van een van de betere parken van Nederland. Kom met 2-10 personen langs en geniet van faciliteiten zoals vloerverwarming, een vaatwasser en wifi. Ga met uw kinderen naar een pretpark, het zwembad of ga bowlen. Kies de activiteit die u wilt, het is tenslotte vakantie. Heeft u nog vragen over onze bungalows? Vul dan het contactformulier in of bel ons via +31 (0)35 60 95 411.

Ook interessant

grote vakantiehuizen nederland | last minute bungalowpark | luxe vakantiehuis