Midden in het bos aan de zandverstuivingen Bungalows met een unieke warme sfeer Voor iedere leeftijd leuke activiteiten
Jonge gezinnen
Het leuke van een kleinschalig en autoluw park is dat zowel de kinderen als de ouders al heel gauw een veilig gevoel hebben. Op nog geen 150 meter lopen van de accommodatie vinden de kinderen een speeltuin, kabelbaan, trampoline of sportveld. De ouders hoeven dus niet bang te zijn dat ze verdwalen. 
Ontdek
Senioren/Grootouders
Wat is er leuker dan met de kleinkinderen naar het rusthuis voor paarden te lopen. En op weg daar naar toe ook museum boerderij het Gagelgat met interactieve tentoonstelling en activiteiten in en rond de boerderij aan te doen.

Ontdek
Natuurliefhebbers
Voor velen is het een bijzondere ervaring om door zoveel vogel geluiden 's ochtends gewekt te worden. De bonte specht hamert er vrolijk op los en de merel zingt het mooiste lied. Uit het ecologisch onderzoek is gebleken dat er ruim tweemaal zoveel fauna op het park aanwezig is dan er buiten. Uiteraard ontbreken de rode eekhoorns niet en is de kans dat u een ree tegenkomt niet denkbeeldig. Ga op zoek naar de dassenburcht en vindt sporen van de zandhagedis in de duinen.

Ontdek
Nieuwe woning met domotica en wellness
Wilt u eens op een pracht locatie een sfeervol landhuis huren met eigen wellness en voorzien van de modernste snufjes, dan is dit een belevenis dat u niet snel zult vergeten. Deze modelwoning is sinds 15 oktober 2021 nieuw in de verhuur.  
Een zeer luxe uitgevoerde landhuis met slaapkamer en-suite op begane grond, een slaapkamer met ruim ambachtelijk eiken balkon op de verdieping en een slaapkamer met 2 enkele bedden die tegen elkaar geplaatst en gescheiden kunnen worden. Laat u verrassen door een eigen buiten wellness met red cedar barrel sauna, stortdouche en spacuzzi voor 5 personen met automatisch hefcover en -dak.

Ontdek
Tijdelijke huisvesting
Voor een tijdelijk verblijf biedt vakantiebungalowpark 't Eekhoornnest in Soest u vele verschillende opties! Wilt u verbouwen en niet in het stof zitten of moet u even anderzijds overbruggen? Wij staan voor u klaar!

Geniet van de rust en bosrijke omgeving in de tijd van uw overbrugging.

Kijk naar de verschillende mogelijkheden bij accomodaties. Wij verhuren bungalows en appartement voor maximaal 6 maanden en woonhuizen tot 2 jaar. U krijgt 4 weken opzegtermijn bij de bungalows en appartement en voor de woonhuizen 2 maanden opzegtermijn.


Ontdek

Vakantiepark in Soest

Op een landgoed van 14 ha. vindt u dit verscholen vakantiepark gelegen aan de Soester Zandverstuivingen. Via een eiken laan van 500m komt u bij het bungalowpark met 42 vakantiehuisjes en recreatiebungalows. Hier bent u verzekerd van een oase van rust. Deze unieke locatie wordt nog eens versterkt door het kruispunt van landschappen. De aan de zuidzijde van het park gelegen Utrechtse Heuvelrug met 300ha bos, duin en heide, de aan de noordzijde gelegen uitgestrekte eemdal vallei, aan de oostzijde op slechts 3500m middeleeuws Amersfoort en aan de westzijde op 1800m Soest.
Zo mooi gelegen en toch overal dichtbij.

Accommodaties

Deel uw Eekhoornnest-momenten