Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Niet vergeten mee te nemen voor een onvergetelijke vakantie

Het is bijna zover. Over een paar dagen ga je genieten van een heerlijke vakantie in een luxe vakantiewoning op ´t Eekhoornnest. Even bijkomen van alle stress in een rustige en bosrijke omgeving. Maar voor het zover is moeten alle koffers nog worden ingepakt voor de hele familie. Elk jaar weer een stressvolle gebeurtenis. Ondanks alle lijstjes hebt je altijd het idee dat je iets belangrijks vergeet. Daarom willen we je een paar suggesties doen. Wat mag je niet vergeten mee te nemen naar ´t Eekhoornnest ?

Op het vakantiepark is het mogelijk om een tennisbaan te huren om gezellig een potje te spelen. Het is mogelijk om rackets te huren, maar misschien speel je liever met je eigen racket en tennisballen. Vergeet dit dus niet in te pakken. Meer zin in een potje voetbal op ons sportveld of een potje badminton voor de eigen accommodatie, denk dan aan het inpakken van een bal of de badminton set. 

Ben je van plan om te gaan wandelen of fietsen in de omgeving van ´t Eekhoornnest, houdt er dan rekening mee dat er ook wel eens een bui kan vallen. Pak daarom ook een paraplu of regenkleding in, zodat je hier niet door verrast kan worden. Wil je onderweg graag iets kunnen drinken op een bankje denk dan aan het meenemen van een koeltas voor koele drankjes in de zomer of een thermosfles voor warme dranken bij kouder weer. 

Tijdens een regenachtige dag, maar ook gewoon tijdens een zonnige dag is het leuk om een spellenmiddag te houden. Met de hele familie of vriendengroep gezellig spelletjes spelen, daar is eindelijk tijd voor tijdens de vakantie. Pak daarom ook wat spellen in. Gaan er kleine kinderen mee, dan kunnen tekenspullen of films ook zorgen voor een gezellige regenachtige dag. 

De bossen op en rond het vakantiepark zijn uitstekend geschikt voor een romantische picknick met z'n tweeën of gezellig met de hele familie of een groep vrienden. Een uitstekende gelegenheid om de picknickmand die je thuis hebt staan mee te nemen op vakantie en eindelijk eens te gebruiken. 

Wil je met wat vrienden of familie meedoen aan een van de Eekhoornnest adventures, denk dan eventueel aan het meenemen van sportkleding en sportschoenen of kleding die nat en/of vies mag worden. We kunnen niet garanderen dat je schoon blijft. 

Natuurlijk hoef je niet altijd onderweg te zijn of sportief bezig te zijn. Je kunt op ons vakantiepark ook rustig genieten van een goed boek waar je maar steeds niet aan toe kwam. Pak daarom ook alle mooie boeken in die je graag zou willen lezen of zet ze op een e-reader en neem deze mee. Buiten in het zonnetje of 's avonds binnen bij de openhaard leef je mee met de hoofdpersoon of probeer je misschien de oplossing te raden van een spannende detective. 

Een ding dat je ook mee moet nemen naar het vakantiepark, maar niet in kunt pakken is je goede humeur. Laat alle stress thuis en probeer te genieten van je verblijf op ons luxe vakantiepark. Natuurlijk gaan er wel eens dingen niet zoals je gepland had of blijk je achteraf toch iets vergeten te zijn dat je graag mee had willen nemen. Indien nodig zullen we je hier graag mee helpen. Zodat je fijne vakantieherinneringen aan het verblijf op 't Eekhoornnest na afloop mee naar huis kunt nemen. 

Wat er na het inpakken nog rest is het verzamelen van je reisgenoten en op weg te gaan naar 't Eekhoornnest. We zullen je hier verwelkomen en ervoor zorgen dat je een fijne vakantie zal gaan beleven. Jullie verblijf op t Eekhoornnest wordt zeker onvergetelijk.