Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Met het hele gezin de vrije natuur in

Wat is er nu heerlijker en avontuurlijker dan in eigen land te genieten van de natuur. Dit doet u natuurlijk met het hele gezin want voor iedereen is er wel wat te beleven. Kom naar ’t Eekhoornnest gelegen in Soest nabij de Utrechtse Heuvelrug. ’t Eekhoornnest behoort tot één van de meest luxe vakantieparken in Nederland. U ervaart hier niet alleen de prachtige natuur zoals de prachtige wandelpaden, de zandverstuivingen en de bossen maar u profiteert ook van de luxe faciliteiten van het park, de omgeving en het prachtige ligging van het park. Door samen met uw gezin op zoek te gaan naar de wonderen der natuur, komt u niet alleen tot rust maar zijn er ook boordevol activiteiten die u kunt verzinnen of die er te doen zijn in het park. Ga er eens lekker tussenuit, weg van de dagelijkse sleur van werkzaamheden en geniet van de vrijheid van de natuur. Dit zal niet alleen ten gunste komen van uw gezondheid maar ook is een bezoek aan de natuur goed voor de band tussen u en uw gezinsleden. Ga bijvoorbeeld samen op zoek naar de dieren die in het bos leven. Dit zorgt toch voor plezier voor zowel jong als oud?
 

Waarom het voor iedereen zo leuk is bij ’t Eekhoornnest

’t Eekhoornnest is leuk voor jong en oud. Dit heeft er voornamelijk mee te maken dat het een bungalowpark in Nederland is. Hierdoor hoeft u niet lang te reizen met kleine kinderen die onderweg moeten worden vermaakt. Daarnaast is er op het park genoeg te doen. Natuurlijk is er ruimte genoeg om uw eigen activiteiten uit te voeren maar het park biedt u ook vele mogelijkheden. Zo kunt u genieten van heerlijke wandelingen in het park, fietstochten in de mooie bosrijke gebieden, sportactiviteiten en seizoensgebonden georganiseerde activiteiten. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Zo zijn er speeltuinen waar ze zich lekker kunnen uitleven en speciale sportactiviteiten die voor de kinderen zijn georganiseerd. Daarnaast kan je in de bossen op zoek gaan naar de dieren die er leven. Probeert u er samen met het gezin op zoek te gaan naar welke dieren u kunt vinden. Voor wie dat durft bestaat er de mogelijkheid om te gaan paardrijden. In ’t Eekhoornnest is het ook erg leuk om uw verjaardag te vieren. Dit doet u in La Cantina, een in Mexicaanse stijl ingerichte kantine waar u dagelijks terecht kunt voor een gratis kopje koffie. Als u er een feestje wilt vieren, kunt u La Cantina huren. Als luxe bungalowpark heeft ’t Eekhoornnest u zoveel te bieden aan activiteiten dat er voor vervelen geen plaats is.
 

Ervaar de natuur maar geniet van comfort

Tijdens uw verblijf in de natuur wilt u natuurlijk ook kunnen genieten van comfort en gemak. Dit begint al bij de huisjes waarin u kunt verblijven. U heeft een ruime keuze uit verschillende type huisjes die te boeken zijn vanaf twee personen. Komt u met een groep van rond de 16 personen, dan kunt u hiervoor ook geschikte accommodaties vinden. Voor welke accommodatie u ook kiest, u kunt bouwen op luxe. De luxe vakantiehuisjes zijn bijna allemaal voorzien van een vaatwasser, vloerverwarming en WIFI. De luxe vakantiehuisje hebben allemaal een prachtig uitzicht op het bosrijke gebied of op de grote glasvlakten. De huisjes zijn ontworpen in thema zodat deze goed passen in het beeld van de natuur. Zowel de houten huisjes en de huisjes die gemaakt zijn van steen passen goed bij het parkbeeld waardoor alle in het park één geheel vormt. Vele huisjes zijn voorzien van het luxe dat u tijdens uw vakantie verdiend. Denkt u hierbij aan een wasmachine, een luxe badkamer en ruime kamers. Ervaar de prachtige natuur maar geniet van de comfort tijdens uw verblijf.
 

De omgeving van ’t Eekhoornnest

’t Eekhoornnest ligt verscholen tussen de Utrechtse heuvelrug en de Soester zandverstuivingen. Alhoewel het park u voorziet van de benodigde faciliteiten, biedt de omgeving u een mooie aanvulling hierop. Zo kunt u dagelijks genieten van vers brood bij Delifrance. In Soest-Zuid vind u een geschikt winkelcentrum waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Restaurants, DierenPark Amersfoort en zwembaden liggen op minder dan één kilometer afstand van het park.

Geniet van een welverdiende vakantie in eigen land en maak kennis met de prachtige Nederlandse natuur. Boek uw verblijf nu bij ’t Eekhoornnest. Geniet ervan!