\
Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Lekker buiten de stad met behoud van comfort

Trekt het concept van kamperen - slapen onder de sterren, één worden met de natuur, marshmallows roosteren over het kampvuur – u ontzettend aan, zonder dat u daarvoor uw comfort en luxe hoeft op te geven? Dankzij het unieke, rustieke en prachtige natuurpark ’t Eekhoornnest kunt u genieten van een uitzonderlijke combinatie van gemak, comfort en afwisseling pal in hartje natuur.

Bungalowpark ’t Eekhoornnest heeft knusse, overwegend uit hout opgetrokken luxe woningen, die een warme en uitnodigende sfeer uitstralen en maken dat u zich helemaal thuis voelt. Heerlijk uitslapen op een comfortabele boxspring om daarna een weldadig bad te nemen in de luxe badkamer met jacuzzi, of juist vroeg uit de veren voor een frisse boswandeling, om bij aankomst een verkwikkende douche te nemen? Dat kan allemaal bij natuurpark ’t Eekhoornnest.


Comfort, vrijheid en privacy

Onze vakantiehuizen bieden absoluut meer comfort, vrijheid en privacy dan de doorsnee vakantiewoningen in andere natuurparken. Zo is de keuken toegerust met een vaatwasser en een combimagnetron, terwijl u in de uiterst gezellige zithoek heerlijk onderuit gezakt kunt liggen op het leren bankstel, onderwijl genietend van de prachtige beelden op het grote LCD Tv-scherm. Mocht u tijdens uw verblijf in contact willen blijven met familie en vrienden of nog even die laatste, belangrijke opdracht willen afronden, dan staan de telefoon- en internetaansluiting volledig tot uw beschikking. 

Volledig en comfortabel ingericht

Onze vakantiewoningen zijn volledig ingericht en kunnen twee tot 10 personen in alle stijl en comfort herbergen. De accommodaties staan op zeer ruime kavels, waar trein- of autolawaai niet doordringt. Vanwege het feit dat de weg ruim 400 meter van het park verwijderd ligt, is ons vakantiepark ook erg kindvriendelijk. Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, midden in de prachtige bossen en tegen de uitgestrekte duinvlaktes van Soest, is ’t Eekhoornnest een verrassend unieke bungalowpark waar u zich meteen thuis voelt. Lekker buiten de stad met behoud van comfort? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres!

Genieten van natuur en omgeving

Er is niets heerlijker dan achterover te zitten en ontspannen te genieten van het uitzicht, na een dag van wandelen en het buitenleven verkennen. In onze unieke, stijlvolle bungalows kunt u de weelderige bossen, vol schoonheid en prikkelende verleidingen, gewoon vanuit uw slaapkamer, de keuken of de woonkamer aanschouwen. De ongerepte natuur vormt een essentieel en onlosmakelijk deel van ons concept van lekker genieten buiten de stad met behoud van comfort. Niet alleen zijn de huizen van hout, ook de uit steen opgetrokken vakantiehuisjes hebben we met hout doen ommantelen, zodat ze prachtig passen in het natuurrijke landschap. 


Omringende attracties

Uiteraard kunt u, naast al het moois dat de natuur te bieden heeft, ook volop genieten van de omringende attracties. Slechts 700 meter verwijderd van ’t Eekhoornnest is er een ambachtsbakker, die dagelijks vers brood bakt. Een authentieke kaasboerderij en een museumboerderij zijn op wandelafstand, terwijl u ongeveer 1,3 kilometer verder van de Utrechtse Heuvelrug en ’t Eekhoornnest uitgebreid kunt winkelen in het winkelcentrum Soest-Zuid. Binnen een afstand van één kilometer vindt u bovendien restaurants, een klimbos, Dierenpark Amersfoort én Nederlands grootste overdekte speeltuin: het gloednieuwe SuperFun in Amersfoort! 

Unieke insteek

Als het gaat om de indeling, dan vertonen onze vakantiehuizen, appartementen en bungalows enkele overeenkomsten. Zo hebben ze allemaal vloerverwarming, zodat u ook in de koude wintermaanden gezellig van de warme en knusse sfeer kunt blijven genieten, en neemt de in elke woning aangebrachte afwasmachine een groot deel van de afwastaken uit uw handen. Maar los van deze overeenkomsten hebben onze vakantiewoningen allemaal ook een apart, uniek karakter en zijn ze elk voorzien van comfort, luxe en leuke extraatjes in een geheel eigen stijl. 


Mooie herinneringen

Ongeacht de tijd van het jaar, is ’t Eekhoornnest een aangename vakantiebestemming. Een korte of langere vakantie met uw gezin, een reünie met de familie, in retraite gaan met collega’s of de verjaardag van een kleinkind vieren, bij ons kan dat alles. Wie eenmaal de sfeer van ’t Eekhoornnest heeft geproefd, zal voorgoed anders denken over vakanties in de natuur en heel veel mooie herinneringen overhouden aan de prachtige landschappen, de gezellige sfeer, de comfortabele voorzieningen en het heerlijk gevoel van vrijheid en privacy.