Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Kom tot rust op ‘t Eekhoornnest

Even helemaal niets. Geen werk, geen school, geen afspraken of andere beslommeringen. Niets. Maar toch ook weer niet zo'n rustige omgeving, waarbij u verstoken blijft van alle comfort. Dat 'niets' is weer een aanzienlijke stap te ver. U wilt bij voorkeur toch een luxe verblijf, midden in de vrije natuur. Een plek waarin u zich werkelijk de Koning te rijk voelt. Juist dat fijne gevoel roept vakantiepark 't Eekhoornnest in Soest op. Het behoort ongetwijfeld tot de meest luxueuze bungalowparken in Nederland.


Weldadige Rust

't Eekhoornnest is typisch zo'n particulier en heerlijk kleinschalig vakantiepark, waar u tijdens het verblijf even niets hoeft, maar waar u toch voortdurend is de watten wordt gelegd. En ideaal gesitueerd, want na een stressvolle werkweek bent u vanwege de centrale ligging toch snel op die riante plek van bestemming. Vanuit iedere uithoek van het land. De heenreis brengt u al steeds dichter tot dat fijne vakantiegevoel, het park is gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug in een afwisselende omgeving. Duinen, bossen en heide: u ruikt de rust!

Na aankomst wacht een fijn welkom, want het autoluwe park beschikt over luxe vakantiehuisjes. Kleine gezinnen, maar ook grote families vinden er een comfortabel onderkomen. De woningen geven u meteen een plezierig gevoel. Zo'n huisje waar u binnenkomt, de bagage neerzet en meteen heerlijk neerstrijkt. Dat de slogan 'vorstelijk wonen in de natuur', zo treffend kan zijn, merkt u direct. Een meer rust gevende omgeving lijkt moeilijk denkbaar, zo in de nabijheid van de Soester duinen die nog doen denken aan de tijd dat woeste zandverstuivingen hier het beeld bepaalden.


Heerlijk wandelen

Die natuurlijke historie merkt u meteen als u de omgeving even gaat verkennen via een korte wandeling, al kunt u bij de parkreceptie ook kaarten verkrijgen voor wat langere fiets- of wandeltochten. In de directe nabijheid liggen bijvoorbeeld meerdere Klompenpaden, wandelroutes die grotendeels buiten de begaande paden voeren. Ze leiden u door diverse landschappen: dwars door bos, over zandpaden en dwars door de weilanden. Meteen bij het park kunt u beginnen aan één van die klompenpaden: die van Het Derde Erf. Op sommige dagen kunt u terecht bij de gelijknamige biologische boerderij voor een kopje koffie of thee, maar ook de zelf gebakken koek en het echte boerenijs zijn niet te versmaden. Een heerlijke manier de drukke werkweek uit het systeem te krijgen.
 

Veelzijdig Park

Wie liever op het park blijft, hoeft zich echter allerminst te vervelen. Want ook daar zijn diverse faciliteiten om de stress van het dagelijkse leven te doen vergeten. Sportieve gasten kunnen een tennisbaan huren of op de tafeltennistafel hun energie kwijt. Zelfs paardrijden behoort op het weiland naast het park tot de mogelijkheden. Marja helpt u graag in het zadel! En de kleine gasten vermaken zich prima in de speeltuin, met de kabelbaan of op het het sportveld. En tijdens de schoolvakanties biedt 't Eekhoornnest uiteraard volop entertainment.


Vorstelijk wonen

Iedere doordeweekse dag kunt u in de ochtenduren in de sfeervolle La Cantina terecht voor een gratis kopje koffie, maar uiteraard kunt u ook lekker op uw eigen terras genieten van de faciliteiten van uw vakantiebungalow. De meest luxueuze zomerhuisjes zijn van werkelijk alle gemakken voorzien. Uiteraard met vaatwasser en combimagnetron, maar zelfs met een heuse jacuzzi en whirlpool. Ook wasmachine en wasdroger ontbreken niet.