Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Interessante activiteiten voor volwassen bezoekers van vakantiepark ’t Eekhoornnest

Vakantie vieren op een vakantiepark wordt vaak geassocieerd met vakantie vieren met het hele gezin. Vader, moeder en een of meerdere kinderen. Maar een verblijf in een luxe vakantiehuisje op vakantiepark ’t Eekhoornnest is zeker ook heel geschikt voor een vriendengroep, eventueel voor het vieren van een vrijgezellenfeest, net als voor verliefde stellen of getrouwde koppels, die bij ons zeker ook een geslaagde huwelijksdag kunnen beleven. Behalve voor kinderen zijn er namelijk ook allerlei interessante activiteiten voor volwassenen op en net buiten’t Eekhoornnest.

Als jij en je vrienden of je partner sportief zijn aangelegd, dan ben je op ons vakantiepark zeker op het juiste adres. Je kunt gebruikt maken van onze tennisbaan, waarop je rustig samen een balletje kunt slaan maar ook met je vrienden er een heus tennistoernooi van kunt maken. Daarnaast is er ook een groot sportveld, waar je gezellig een partijtje voetbal kunt spelen. Gemengde teams of dames tegen de heren, alles is mogelijk. Ook elkaar uitdagen voor een partijtje tafeltennis behoort tot de mogelijkheden. De verliezer trakteert!

Wanneer jullie open staan voor meer uitdagende sportieve activiteiten dan kunnen jullie ook deelnemen aan een van de Eekhoornnest adventures. Als jullie een vrijgezellenfeest op ons park willen vieren dan organiseren we in overleg graag een of meerdere events voor julie, in samenwerking met XL Adventure. Laser combat in combinatie met een potje discgolf of misschien wel een dropping die jullie terug laat denken aan je schooltijd. 

Wanneer jullie meer behoefte hebben aan muzikale activiteiten dan biedt luxe vakantiepark t Eekhoornnest hiervoor diverse mogelijkheden. Vormen jullie in jullie vrije tijd een bandje en willen julie graag eens professionele opnames laten maken of willen jullie nieuwe ideeën uitwerken voor jullie (toekomstige) optredens, dan kunnen jullie gebruik maken van de studio op ons vakantiepark. Misschien zorgt een ontspannen verblijf in onze accommodaties en de activiteiten die jullie ondernemen in onze bosrijke omgeving wel voor inspiratie voor nieuwe nummers. 

In de zomerperiode bieden wij daarnaast ook af en toe gitaarworkshops aan. Hebben jij en je partner altijd al eens gitaar willen leren spelen, maar zijn jullie daar in jullie vrije tijd nooit aan toe gekomen? Grijp dan jullie kans. Als jullie zeker willen zijn dat de workshop plaatsvindt tijdens jullie verblijf, houdt dan onze website in de gaten. 

Als jullie zelf niet muzikaal zijn of gewoon willen genieten van een avond vol muziek dan raden wij jullie een bezoek aan het Openluchttheater Soest aan, dat zich op 800 meter van ons park bevindt. Voor het nieuwe jaar staan er al enkele nieuwe optredens gepland. Na het optreden kunnen jullie rustig door de bossen terug naar jullie accommodatie wandelen en nog even gezellig nagenieten met een drankje op jullie terras.

Ook in ons vakantiepark zelf vinden er af en toe optreden plaats in La Cantina onder de naam Nest Live. Als jullie de Facebook pagina van Nest Live in de gaten houden, dan kunnen jullie zien wanneer er weer een optreden gepland is en kunnen jullie je verblijf in een van onze luxe vakantiewoningen plannen in deze periode als jullie graag hierbij willen zijn. 

Afgezien van sportieve of muzikale activeiteiten zijn er natuurlijk ook nog allerlei andere bezigheden voor jullie als koppel of als vriendengroep te bedenken op ons vakantiepark. Wat dachten jullie van een romantische picknick in onze bossen, een gezellige barbecue met spellenavond of gewoon een gezellige boswandeling. We weten zeker dat jullie je niet zullen vervelen tijdens jullie verblijf. Ook voor volwassenen is er meer dan genoeg te beleven op vakantiepark ’t Eekhoornnest www.eekhoornnest.nl. Wij hopen jullie snel te mogen begroeten en wensen jullie alvast een aangenaam verblijf.