Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

't Eekhoornnest voor het hele gezin

Met het gezin erop uittrekken om heerlijk te kunnen genieten van de natuur. Dat is wat vele mensen in Nederland graag doen. Het is nu alleen niet meer nodig dat u hiervoor naar het buitenland gaat. Komt u naar ‘t Eekhoornnest dat gelegen ligt nabij de Utrechtse Heuvelrug. Het park ligt in Soest en is één van de meest prachtige vakantieparken in Nederland. U kunt hier genieten van de prachtige natuur zoals alleen Nederland dat te bieden heeft, met zandverstuivingen, prachtige bossen en natuurlijk luxe wandelpaden. Wilt u liever genieten van de faciliteiten van het park? Dan kan dat natuurlijk ook omdat het park faciliteiten aanbiedt voor zowel jong en oud. Er wordt een goede combinatie gevonden tussen wat u op het park kunt doen en de prachtige ligging van het park. Uw gezin en u kunnen nu volop gaan genieten van de prachtige natuur zoals alleen Nederland dat kent. Ga samen lekker weg. Geniet van een leven buiten de dagelijkse verplichtingen zoals school en werk. Geniet van de vrije natuur. Dit zorgt niet alleen voor ontspanning maar dit is ook zeer goed voor de gezondheid. Maak een heerlijke wandeling in de natuur en bouw ondertussen een goede band op met de rest van uw gezinsleden. Hoe leuk is het om naar dieren te zoeken in het bos die je dagelijks niet tegen komt in de stad? Dit zorgt voor plezier voor zowel jong als oud!

Wat ‘t Eekhoornnest u te bieden heeft

‘t Eekhoornnest is een prachtig resort dat in de smaak valt bij jong en oud. Het bungalowpark is niet met een ander park te vergelijken. Kenmerkend voor dit park is dat het middenin de natuur ligt gelegen. Daarnaast is het ook niet meer nodig dat u een verre reis maakt naar het buitenland omdat de schoonheid van de natuur gewoon in eigen land te vinden is. Dit is natuurlijk ideaal als u ervoor kiest om met kinderen te reizen die zich anders vervelen onderweg. Geniet van de heerlijke wandelingen die u kunt maken in de natuur die het park omringd, trek erop uit met de fiets. Voor deze activiteiten zijn er wandeltochten en fietsroutes beschikbaar op het park die natuurlijk leuk zijn om te doen. Wat dacht u van verschillende sportactiviteiten die u er kunt doen of de seizoensgebonden activiteiten. Neemt u liever geen deel aan dit soort activiteiten? Dan biedt het park u ook voldoende ruimte om uw eigen activiteiten te gaan doen. ‘t Eekhoornnest is een geweldige plek om verjaardagen te vieren. Dit kunt u dan doen in de, in Mexicaanse stijl ingerichte, kantine. Hier kunt u tevens terecht voor uw dagelijkse kopje koffie en lekkernijen. De kantine is voor elk feest te huren tegen een lage prijs zodat er voldoende ruimte is voor u en uw gasten. Als luxe bungalowpark is er zoveel te beleven in ‘t Eekhoornnest dat u er haast niet meer weg wilt!

De natuur en comfort

Een vakantie is niets zonder comfort en ontspanning en dat is nou uitgerekend wat u in ‘t Eekhoornnest kunt vinden. Comfort wordt u al geboden in de verschillende huisjes behorende bij het park. U heeft de keuze uit verschillende type huisjes waaruit u kunt kiezen u kunt rekenen op de luxe accommodaties van het park. Voor welk huisje u ook kiest, elke soort ziet er verzorgd uit en de ligging is prachtig. De luxe vakantiehuisjes zijn bijna allemaal voorzien van een vaatwassen, WIFI en vloerverwarming. Daarnaast passen de huisjes ook goed bij het natuurbeeld aangezien deze in natuur thema zijn ontworpen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de zaken die u soms wel eens tekort komt in andere parken. Voor ‘t Eekhoornnest staat luxe en comfort namelijk voorop en in beide elementen zijn de juiste voorzieningen getroffen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Ervaar de ruime kamers en maak kennis met de natuur zoals u dat nog nooit eerder heeft gedaan![/p]

‘t Eekhoornnest en de omgeving

De ligging van ‘t Eekhoornnest is ideaal voor elke natuurliefhebber. Het ligt namelijk verscholen tussen de Utrechtse heuvelrug en daarnaast tussen de Soester zandverstuivingen. Op het park zelf kunt u alle faciliteiten vinden die u nodig heeft maar het is natuurlijk begrijpelijk als u er wat meer uit wilt trekken om de omgeving te bekijken. Ga er lekker uit naar Delifrance waar u kunt genieten van dagelijks vers brood. Daarnaast vindt u in Soest-Zuid een prachtig grote winkelcentrum waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Op minder dan één kilometer afstand kunt u terecht bij Dierenpark Amersfoort en restaurants, maar ook de zwembaden liggen niet ver verwijdert van het bungalowpark.

Iedereen verdient vakantie en u ook! Kom ook genieten van de prachtige natuur die Nederland te bieden heeft. Boek nu snel uw verblijf en kom ook genieten!