Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Groots genieten op kleinschalig park 't Eekhoornnest

Op vakantiepark 't Eekhoornnest vindt u nog echte stilte, ongerepte natuur en gastvrijheid. U wandelt zo de bossen in, of de Soesterduinen. En op steenworp afstand vindt u een keur aan activiteiten, in Soest en Amersfoort bijvoorbeeld. O ja, en in de luxe vakantiewoningen ontbreekt het u aan niks. Juist op een kleinschalig vakantiepark kunt u groots genieten. 

Luxe vakantiehuisjes

Op ons vakantiepark kunt u vakantiehuisjes huren voor verschillende groepsgroottes. Van een appartement voor twee personen tot een bungalow voor tien personen. Bent u op zoek naar woonruimte voor een langere tijd, dan kunt u ook bij ons terecht. Alle vakantiehuisjes staan op ruime kavels, zodat u genoeg privacy hebt. Maar het belangrijkste is dat het u in al die accommodaties aan niks ontbreekt. Bijna alle huisjes beschikken over vloerverwarming, een wasmachine en vaatwasser, wifi en boxspring bedden. Sommige woningen hebben nog iets extra's, daar kunt u genieten van uw eigen jacuzzi, stoomdouche of open haard. U kunt er ook voor kiezen dat bij aankomst uw bedden opgemaakt zijn en de handdoeken voor u klaar liggen. 

Prachtige natuur

Om te genieten van de natuur op de Utrechtse Heuvelrug hoeft u met de auto het park niet af. Vanuit uw vakantiewoning kunt u meteen beginnen aan een van de wandel- en fietsroutes in de omgeving. U vindt hier prachtige bossen, zandverstuivingen en heuvels en loopt zo de Soesterduinen in. Bij de receptie kunt u een fiets huren om de omgeving te verkennen en dan is het gezellige Soest wel heel dichtbij. Het aantal accommodaties op de Utrechtse Heuvelrug is beperkt en alleen al daarom maakt dat uw verblijf op 't Eekhoornnest uniek. De vakantiewoningen op ons park hebben ook nog eens een natuurlijke uitstraling die past bij de omgeving.

Cultuur snuiven

Wilt u naast genieten van de mooie natuur ook cultuur snuiven? Dan wordt het nog lastig kiezen. Op steenworp afstand van ons luxe vakantiepark vindt u in Soest bijvoorbeeld het Nationaal Militair Museum waar u tanks, vliegtuigen, pantserwagens en helikopters kunt bekijken. Ook Museum Soest is een bezoek waard, waar u even terug gaat in de tijd. Verder vindt u in de nabije omgeving het Herman van Veen Arts Centre, boerderij het Gagelgat en een authentieke kaasboerderij. Mocht u in Soest nog niet genoeg hebben gezien, dan ligt ook het middeleeuwse Amersfoort om de hoek of kunt u dieren gaan spotten in Dierenpark Amersfoort. En wat dacht u van Paleis Soestdijk in Baarn?

Kleinschalig vakantiepark

Wanneer u eigenlijk meer zin hebt in een rustig weekend, stilte en misschien alleen een mooie wandeling wilt maken, dan zit u ook goed op ons kleinschalige vakantiepark. Voor de kinderen vindt u er een speeltuin en als u toch wat lichaamsbeweging zoekt, kun u bij ons paardrijden, tafeltennissen, tennissen of een balletje trappen op het sportveld. U kunt er ook voor kiezen een goed boek te lezen bij het haardvuur terwijl buiten de eekhoorntjes voorbij springen of om verse broodjes te halen bij de bakker die u op loopafstand vindt. Op ons kleinschalige vakantiepark 't Eekhoornnest hoeft niks en kunt u van alles. De keuze is aan u. Maar dat uw vakantie bij ons groots genieten wordt, staat vast. Komt u het zelf een keer ervaren?