Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Geniet van de rust en ruimte van bungalowpark 't Eekhoornnest

Voelt u zich uitgeblust of gespannen? Dan wordt het misschien tijd om even tot rust te komen en op te laden. Veel mensen vinden het prettig als ze zich terug kunnen trekken in een rustige omgeving waar ze kunnen genieten van de natuur en een weids uitzicht. Door deze plek te vinden kunt u een vakantiehuisje in Nederland boeken. U kunt een verblijf boeken op diverse grootschalige vakantieparken, maar zou het niet leuk zijn om eens te kiezen voor een speciaal plekje? Bungalowpark 't Eekhoornnest in Soest is zo'n speciaal plekje. Het bungalowpark ligt te midden van duinen, bos en heide. Deze plek is met recht een oase van rust en ruimte te noemen en daardoor de perfecte plaats om uzelf even helemaal af te zonderen.


Het boeken van uw verblijf

Wanneer u uw verblijf gaat boeken kunt u alvast beginnen met het genieten van de voorpret. U heeft namelijk de keuze uit verschillende vakantieverblijven. Zo kunt u kiezen voor een appartement, maar ook een mooie bungalow is een optie om in te overnachten. En wanneer u er echt voor een langere tijd tussenuit wilt, kunt u voor minimaal twee aaneengesloten maanden een prachtig woonhuis of blokhut boeken. Welk vakantiehuis u ook boekt, u weet zeker dat u in een rustige, ruimtelijke omgeving terechtkomt. Wanneer u zo snel mogelijk van huis wilt vertrekken, is het ook een optie om een last minute bungalow Nederland te boeken, zodat u zo snel mogelijk verwelkomt kan worden bij 't Eekhoornnest.

Aankomst bij uw verblijf

Omdat het vakantiepark centraal in Nederland gelegen ligt, is de reis goed te doen vanuit verschillende plaatsen van Nederland. Wanneer u aankomt in het park zult u merken dat het zeer verkeersarm is, dus geen gebrom en getoeter om u heen. U kunt zelf bepalen welke luxe u bij wilt boeken tijdens uw verblijf, zoals onder andere: handdoeken, een linnenpakket of een theedoekenpakket. Wanneer u uw werk toch niet helemaal los kunt of wilt laten, is het zelfs mogelijk om internet te boeken bij uw verblijf. Er zijn genoeg mogelijkheden, maar het hoeft niet. En dat is waar dit park voor staat: niets moet, maar alles kan.

Het weidse uitzicht op de Soesterduinen

Rust en ruimte: dat is er zeker te vinden op bungalowpark 't Eekhoornnest en omgeving. Zo vindt u op loopafstand van het park de Soesterduinen. De Soesterduinen kenmerken zich door het plaatsvinden van zandverstuivingen, iets wat nog maar weinig voorkomt in Nederland. Aangekomen bij de Soesterduinen kunt u genieten van het weidse landschap om u heen, zonder gezichtsbelemmeringen zoals snelwegen of huizen. En wanneer u genoeg heeft van het zand, kunt u ook het bos opzoeken om een boek te lezen in de schaduw of gewoon te genieten van de fluitende vogels om u heen.

Kom tot rust en ga op avontuur

Ook het uitvoeren van actieve activiteiten kan helpen om het hoofd leeg te maken en tot rust te komen. Zo kunt u, naast het bezoeken van de prachtige Soesterduinen, ervoor kiezen om een wandelroute te lopen. U kunt zelf bepalen of u een korte of een lange wandeling wilt maken. Ook wanneer u liever fietst zijn er voldoende routes om te verkennen. De aanwezigheid van een zwembad is een fijne bijkomstigheid waar u gretig gebruik van kunt maken.

Ga eropuit en beleef een heerlijke dag

Zelfs wanneer u genoeg bent bijgekomen en weer energie heeft om eropuit te gaan, kunt u diverse plekken bezoeken en er een gezellige dag van maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een dagje shoppen in Amersfoort of een bezoek brengen aan kasteel de Haar. Ook paleis Soestdijk en Dierenpark Amersfoort zijn zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Aan het einde van uw verblijf bij 't Eekhoornnest bent u zeker een aantal belevenissen rijker en weer voldoende opgeladen om er weer volop tegenaan te kunnen.