Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Geef je tijdelijke personeel een thuisbasis

Wie een tijd van huis is om aan een project te werken, voelt zich meestal beter op zijn gemak in een huiselijke omgeving dan in een hotel. Denk je maar in hoe het is om wekenlang in een kamer met een bed, een tafel, een stoel en een televisie te moeten bivakkeren. Al is het ontbijtbuffet nog zo luxe en uitgebreid, je wil na het werk toch liever ontspannen in een luxe vakantiewoning dan in een onpersoonlijke hotelkamer. Bij ’t Eekhoornnest is er begrip voor die situatie. We bieden daarom diverse volledig ingerichte bungalows aan voor langere periodes.


Gun werknemers een luxe vakantiewoning in een fijne omgeving


Werknemers die ruimte krijgen om zich te kunnen ontspannen komen fitter en beter uitgerust terug op hun werk dan anderen die zich niet echt op hun gemak voelen in hun vrije tijd. Uitgeruste werknemers zijn bovendien efficiënter en ze zijn daardoor dan ook productiever. Het loont u als werkgever dus zeker de moeite om goed onderdak te verzorgen voor uw tijdelijke werknemers. Wat is er dan fijner dan een eigen huisje voor uw tijdelijke werknemer? Een huisje in een rustige, bosrijke omgeving, en toch centraal gelegen, is fijn om 's avonds na het werk naar terug te keren. Wie dat wil, kan dan gewoon gebruik maken van onze parkfaciliteiten zoals sauna, fitness, tennis en tafeltennis. Een frisse boswandeling of een avondje ontspannen bij de open haard kan natuurlijk ook. 't Eekhoornnest is een luxe vakantiepark met een gemoedelijke sfeer waar iedereen zich snel op zijn gemak voelt, ook al is hij voor het eerst in Nederland.


Zakelijk gezien voordelig: een huisje huren voor tijdelijk personeel


Behalve het ontspannen gevoel van uw medewerkers hebt u ook een zakelijk voordeel als u een vakantiehuisje huurt voor uw personeel. Voor huurperiodes langer dan vier weken hanteren we speciale tarieven. Onze huisjes zijn volledig ingericht en voorzien van WIFI, telefoon en kabel-tv. De einddatum van het huurcontract is flexibel en altijd opzegbaar met een termijn van vier weken. Als u snel een woning nodig hebt kunt u ook bij ons terecht. We kunnen alleen met Nederlandse werkgevers langdurige huurcontracten sluiten. Het lukt vaak nog om binnen een dag een geschikte accommodatie voor uw personeel te regelen. Eventueel kunt u linnengoed en schoonmaak via ons laten verzorgen en ook catering behoort tot de mogelijkheden. U kunt uw werknemer dus alle zorg uit handen nemen. Vooral wetenschappers die zich volledig willen concentreren op hun studie of onderzoek zijn gebaat bij het uitbesteden van huishoudelijk werk. Ze genieten meestal enorm van de rustige omgeving in de vrije natuur. Mensen zonder auto kunnen bovendien vanuit 't Eekhoornnest snel met de bus naar station Amersfoort en dan per trein het hele land bereizen.

Veel verschillende mogelijkheden


't Eekhoornnest is een vakantiepark met verschillende soorten woningen. U kunt bijvoorbeeld een eenvoudige houten blokhut of een luxe vakantievilla kiezen, een woning voor twee personen of een accommodatie voor tien personen. Misschien heeft u ook een voorkeur voor een centrale of een rustige ligging. Wij proberen zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Het is belangrijk om te weten dat er veel mogelijk is om uw personeel op maat te bedienen. Er zijn gelijkvloerse huisjes die geschikt zijn voor gehandicapten, huisjes met faciliteiten voor kinderen, appartementen met open haard, vrijstaande villa's met een ruime keuken, vloerverwarming en een Miele wasmachine en -droger en eenvoudige bungalows. Kortom, er is een ruime keuze om uw personeel op een prettige manier te huisvesten, en er is altijd een huisje te vinden dat past in het beschikbare budget. Op welk verblijf de keuze ook valt, bij 't Eekhoornnest doen we ons best om iedereen een fijn thuisgevoel te geven.