Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Fietsen op de Utrechtse Heuvelrug

Op het park 't Eekhoornnest kun je fietsen huren. In de buurt van het park kun je elektrische fietsen en mountainbikes huren. Maar je kunt natuurlijk ook je mountainbike meenemen. Op de Utrechtse Heuvelrug is het namelijk fantastisch om te mountainbiken. Je kunt er uitgezette routes rijden. Let wel op dat je vooraf de vergunning regelt om het gebied in te mogen gaan. Zonder vergunning, geen toegang. Voor het geld hoef je het niet te laten. Je steunt er ook nog het onderhoud van de routes mee. Een vergunning kost € 7,50 voor een heel jaar en is te koop bij meerdere verkooppunten. Kijk op http://www.mtb-utrechtseheuvelrug.nl/vergunning waar je de vergunning kunt kopen. Eet een appelpunt met slagroom en drink een goede bak koffie in Lage Vuursche en jouw dag kan niet meer stuk. En weet je wat zo leuk is. Morgen kun je weer mountainbiken want er zijn zoveel routes om te fietsen dat je voorlopig nog niet naar huis hoeft te gaan.


Ben je niet zo van het crossen door de natuur?

Met de mountainbike kun je natuurlijk ook gewoon fietsen. Kies dan een van de vele fietsroutes. Neem de kinderen mee de natuur in. De omgeving is te mooi om in de auto te gaan zitten. Voor de mooiste routes kijk je op de www.route.nl. Hier kies je een van de 51 routes. Fiets bijvoorbeeld eens naar Soest of Amersfoort. Voor de liefhebber van lange fietstochten zijn Utrecht of Loosdrecht ook nog een optie. Plof ook eens neer in een van de restaurants die langs de routes liggen of ga vliegtuigjes spotten bij Vliegbasis Soesterberg en neem een kijkje op Paleis Soestdijk.


In de buurt van de Utrechtse Heuvelrug ligt bungalowpark 't Eekhoornnest

Op dit Nederlandse park staan luxe vakantiewoningen die het hele jaar verhuurd worden. Wil je een weekend of langer weg? Voor luxe vakanties kun je bij 't Eekhoornnest terecht. Hier kun je verschillende typen bungalows huren. Van een bungalow voor een gezellige vakantie met z'n tweeën tot een luxe vakantiewoning voor tien personen. Met elk gewenst gezelschap kun je een heerlijke tijd hebben. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Er is een speeltuin. Ze kunnen hun ouders uitdagen voor een spelletje tafeltennis en voor de liefhebber van paarden kan er paard gereden worden. In de zomervakantie kunnen de kinderen mee doen aan het entertainment programma. Zo worden de ouders ontzien en kunnen zij een heerlijke wandeling maken door de mooie natuur. Op het park is het mogelijk om de auto in de garage of op een gereserveerde parkeerplaats te zetten. 


Na het mountainbiken uitrusten in een van de mooie luxe bungalows op 't Eekhoornnest

De luxe bungalows zijn van alle gemakken voorzien. Bijna alle bungalows hebben vloerverwarming en Wi-Fi. Er zijn ook veel bungalows die van een vaatwasser zijn voorzien. Want als je van huis weg bent wil je vooral genieten en niet aan de huishoudelijke klussen moeten denken. Van het mountainbiken kun je behoorlijk vies worden. Douchen in de luxe badkamer is dan heerlijk. Evenals je vieze fietskleding wassen. Kies dan voor een bungalow met een wasmachine en een droger. Wel een huishoudelijke klus maar de volgende dag kun je weer de hort op met de fiets zonder dat je vele setjes mee hoeft te nemen.


Geplande vakantie of ineens zin om richting Soest te gaan?

Je kunt natuurlijk last minute een bungalow huren in Nederland. Ben je met een groot gezelschap dan is het raadzaam om van te voren je vakantie te boeken. Vergeet dan niet om een linnenpakket mee te bestellen. Wel zo makkelijk en je houdt meer ruimte over voor de fietsspullen.