Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Even tot rust kunnen komen

Na een heerlijke vakantie in een luxe vakantiewoning op 't Eekhoornnest waarin jullie jezelf op hebben kunnen laden en heerlijk tot rust zijn gekomen is het weer tijd om terug te keren naar het leven van alledag. Maar de mooie herinneringen die jullie hebben opgedaan tijdens jullie verblijf zullen jullie nooit meer vergeten. We hopen dat alles naar wens was en zeggen graag tot ziens op]vakantiepark 't Eekhoornnest!

De voordelen van een vakantie op een bungalowpark

Wanneer u besluit op vakantie te gaan, kan het kiezen gaan beginnen. Verblijft u namelijk liever op een bungalowpark, een camping of in een hotel? Deze keuze is natuurlijk erg persoonlijk en kan afhankelijk zijn van een aantal factoren, zoals het type vakantie, uw reisgezelschap en uw voorkeuren. In deze blog worden de voordelen van een vakantie op een bungalowpark, zoals luxe vakantiepark ’t Eekhoornnest, besproken op het gebied van privacy, ruimte, eten bereiden en tijd samen doorbrengen. 

1. Meer privacy

Wanneer u verblijft op een bungalowpark heeft u erg veel privacy. In een hotel zit er namelijk enkel een muur tussen uw kamer en die van uw buren en komen er regelmatig schoonmaaksters langs. Op een camping kan het erg gezellig zijn, maar heeft u ook weer te maken met dunne muren. Ook voor een bezoek aan het toilet of de douche moet u vaak uw eigen ruimte verlaten. Wanneer u een luxe vakantiewoning op een bungalowpark huurt, heeft u hier allemaal geen last van. U verblijft dan in uw eigen vakantiehuisje waar u van alle gemakken voorzien bent. Hierdoor kunt u tijdens uw vakantie even helemaal genieten van de rust. De grote hoeveelheid aan privacy betekent trouwens niet dat een vakantie op een bungalowpark minder gezellig is! Wanneer u met uw reisgezelschap in één accommodatie verblijft, is er namelijk een stuk meer contact. Ook kunt u zich in de gemeenschappelijke ruimtes van het bungalowpark samenvoegen met de andere vakantiegangers. Wie weet maakt u zelfs een aantal nieuwe vrienden!

2. Een heleboel ruimte

Vergeleken met een caravan of een hotelkamer, is een vakantiehuisje ontzettend ruim. In een hotelkamer heeft u namelijk alleen een slaapkamer en badkamer. In een caravan heeft u vaak nog wel een keuken en woonkamer, maar is alles wel erg minimalistisch. Op een bungalowpark komt u in een accommodatie terecht waar u genoeg ruimte heeft in de woonkamer, keuken, badkamer en de slaapkamers. Een vakantiehuisje huren is dan ook een goede keuze voor mensen die geen zin hebben in krappe kamertjes. U kunt op deze manier genieten van alle gemakken van thuis, maar dan even helemaal ergens anders.

3. Eten waar u zin in heeft

Een groot voordeel van een vakantie op een bungalowpark is de mogelijkheid om zelf te koken. In een hotel bent u namelijk verplicht om steeds weer in het restaurant van het hotel of ergens anders te gaan eten. In een caravan is het natuurlijk ook mogelijk om te koken, maar kan het vaak wel erg krap zijn. In een vakantiehuis op een luxe vakantiepark heeft u een ruime keuken waar u heerlijke maaltijden kunt bereiden. In de koelkast kunt u uw favoriete lekkernijen bewaren, waardoor u ook ’s avonds laat nog wat kunt eten wanneer u daar zin in heeft. Natuurlijk kunt u ook altijd terecht bij de eetgelegenheden op het park wanneer u even geen behoefte heeft om zelf te koken!

4. Beter contact met reisgenoten

Gaat u met familie of vrienden op vakantie? Dan kan het ontzettend leuk zijn om samen een vakantiehuisje in Nederland te huren! Op een camping of in een hotel zult u er namelijk al snel voor moeten kiezen om de groep op te splitsen in verschillende kamers of caravans. Op een bungalowpark hoeft dat helemaal niet. Zelfs wanneer u met een grote groep bent, kunt u nog samen in één huisje verblijven. Hierdoor brengt u zeker een hoop tijd samen door!

Deze vier aangehaalde onderwerpen zijn belangrijke voordelen van een vakantie op een bungalowpark. Natuurlijk heeft iedere soort accommodatie zijn eigen charme en is de keuze geheel aan u. Wanneer u besluit te kiezen voor een vakantie op een bungalowpark, kunt u kiezen voor luxe vakantiepark ’t Eekhoornnest. U kunt dan de bovengenoemde voordelen ervaren te midden van een prachtig natuurgebied met een heleboel bezienswaardigheden en attracties in de omgeving.