Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Een speciale gelegenheid vieren bij vakantiepark ’t Eekhoornnest

Speciale gelegenheden verdienen het om gevierd te worden. Een goede manier om dit te doen is om op vakantie te gaan bij vakantiepark ’t Eekhoornnest! In ons luxe vakantiepark aan de Utrechtse Heuvelrug kunt u namelijk op verschillende manieren aandacht besteden aan uw speciale gelegenheid. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellig feest of een spannende activiteit? Zo wordt uw jubileum, verjaardag of andere heugelijke gebeurtenis onvergetelijk!

Een vakantiehuisje huren bij ‘t Eekhoornnest

U kunt verblijven in een van onze luxe vakantiewoningen in Nederland wanneer u een speciale gelegenheid wilt vieren, zoals een jubileum of verjaardag. Samen met vrienden, familie of een combinatie hiervan kunt u verblijven op ons vakantiepark. Bij ’t Eekhoornnest kunt u vakantiehuisjes huren die geschikt zijn voor een verschillend aantal personen. Er zijn namelijk vakantiewoningen beschikbaar waar 2 personen een leuke tijd kunnen beleven, maar er zijn ook huisjes te vinden waar tot wel 10 personen gezellig samen kunnen zijn. Wanneer u een speciale gelegenheid wilt vieren met een grote groep kunt u dus ook op ons luxe vakantiepark terecht! 

Feest vieren op ons luxe vakantiepark

Wanneer u een speciale gelegenheid wil vieren samen met vrienden of familie op vakantiepark ’t Eekhoornnest, kunt u dit doen met behulp van een feest. Wij kunnen dit voor u mogelijk maken! U kunt onze ‘Haciënda’ kantine namelijk afhuren om een middag of avond feest te vieren. De kantine is ingericht in een vrolijke Mexicaanse stijl, waardoor deze meteen al een gezellige sfeer uitstraalt. Natuurlijk kunt u de ‘Haciënda’ kantine nog verder inrichten om er een echte feestlocatie van te maken. De kantine is uitgerust met een bar waar u samen met uw vrienden of familie kunt proosten op de heugelijke gebeurtenis. 

Activiteiten voor speciale gelegenheden

Naast het geven van een feest, zijn er nog andere manieren om van een speciale gelegenheid een onvergetelijke gebeurtenis te maken. U kunt namelijk met uw vrienden of familie ook een actief groepsuitje inplannen. Een vakantiehuisje huren bij vakantiepark ’t Eekhoornnest biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van Eekhoornnest Adventures. Samen met XL Adventures maken we het mogelijk om spannende activiteiten te beleven, zoals mountainbiketochten, mysterieuze bosspellen of een potje Laser Combat. Dit levert zeker mooie herinneringen aan uw speciale gelegenheid op!

Een dagje weg vanuit uw luxe vakantiewoning in Nederland

Heeft u zin om er een dagje op uit te gaan om uw speciale gelegenheid te vieren? Dan heeft u vanuit vakantiepark ’t Eekhoornnest genoeg keuze! Ons luxe vakantiepark is een goede uitvalsbasis om verschillende bezienswaardigheden in en rondom Soest te bezoeken. U kunt bijvoorbeeld een dagje cultuur gaan snuiven bij Paleis Soestdijk, de Pyramide van Austerlitz of het dorpje Lage Vuursche. Daarnaast kunt u samen met vrienden of familie een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Dierenpark Amersfoort, het Dolfinarium of Walibi Holland. Verder zijn er nog tal van andere mogelijkheden, zoals het huren van een zeilboot in Loosdrecht, een dagje met de kinderen naar Monkeytown of een avondje bowlen bij Bowlingcentrum C3. Er is dus genoeg te doen om de speciale gelegenheid op een bijzondere manier te vieren wanneer u een van onze luxe vakantiewoningen in Nederland huurt!