Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Een reünie op een vakantiepark

Van alle vakantieparken in Nederland is 't Eekhoornnest misschien wel het meest geschikt voor een reünie met familie, vrienden, collega's of oud-klasgenoten. Door de kleinschalige opzet bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en advies bij de organisatie van uw reünie.


Een vakantievilla huren voor een onbezorgd samenzijn.

Het eigen huis is er vaak niet op berekend om zoveel mensen te ontvangen. Bovendien wordt er regelmatig een glaasje te veel gedronken. Deze mensen mogen niet meer met de auto de weg op. Maar waar moeten ze overnachten? Een luxe vakantiewoning op 't Eekhoornnest kan tot wel 10 personen herbergen. En voor een grote reünie kunnen er natuurlijk meerdere vakantiehuisjes gehuurd worden. Huur bijvoorbeeld een apart vakantiehuisje voor de mannen, en een andere bungalow voor de vrouwen. De huisjes liggen op loopafstand, dus de stelletjes hoeven elkaar niet al te erg te missen!


Eten en drinken op vakantiepark 't Eekhoornnest

Natuurlijk hebben alle vakantiehuisjes een goed ingerichte keuken. Zo kunt u altijd zelf koffie en thee zetten, een broodje smeren en koken. Maar vooral bij grote groepen is het vaak prettiger om de maaltijd te laten verzorgen. Voor het drankje geldt hetzelfde. 


La Cantina afhuren

La Cantina is een gezellige bar met buitenruimte die helemaal in Mexicaanse stijl is ingericht. De bar is voorzien van verschillende soorten drankjes zodat u niet meer zelf hoeft in te kopen. Natuurlijk is de bediening inbegrepen.


Ontbijt- en maaltijdservice

Kijk op internet of overleg van tevoren met ons personeel welke mogelijkheden er zijn. Dit kan via de telefoon of via e-mail. In de omgeving van een van de meest luxe vakantieparken in het Gooi zijn meerdere bezorgservices actief. U kunt via internet bestellen - elke luxe vakantiewoning beschikt over wifi - maar ons personeel kan u natuurlijk de beste aanbeveling doen. 


Activiteiten op vakantiepark 't Eekhoornnest


Gratis activiteiten

Geniet van een gezonde en ontspannende wandeling in de omgeving van ons park. De Utrechtse Heuvelrug is een waterwingebied waar verschillende soorten bronwater gewonnen worden. Bovendien is de lucht hier bijzonder zuurstofrijk doordat 't Eekhoornnest midden in de bossen ligt. Ook kunt u gratis van het sportveld, de tafeltennis tafel en de fitnessruimte gebruik maken. Verder kunt u een spelletje jeu de boule spelen. De speeltuin en de kabelbaan zijn er speciaal voor de kinderen.


Betaalde activiteiten

Sla een balletje op de tennisbaan of huur fietsen voor een tochtje door de omgeving. Elektrische fietsen zijn ook aanwezig. Een ritje op het paard is ook mogelijk. Informeer wel van te voren naar onze capaciteit als u met een grote groep komt.


Groepsactiviteiten

Bij een grote reünie zie je er gauw dat er zich kleinere sub-groepjes vormen. Zorg daarom dat er ook activiteiten zijn waaraan iedereen deel kan nemen. Hierdoor wordt het groepsgevoel versterkt. Wat is er allemaal mogelijk?
 
 • Een sportwedstrijd. Organiseer een voetbal- of tennistoernooi. Zorg dat er een scheidsrechter is, en dat de standen goed bijgehouden worden. Een prijs is natuurlijk altijd leuk!
   
 • Een klaverjastoernooi. Voor 's avonds of bij regenachtig weer. Huur eventueel La Cantina af. Zorg voor voldoende kaartspellen.
   
 • Een bonte avond. Laat iedereen zijn of haar kunsten vertonen in de buitenlucht of in La Cantina. Kondig dit wel ruim van te voren aan, zodat de artiesten zich optimaal kunnen voorbereiden.
   
 • Een dropping. Dit is een spannend avontuur waarbij de deelnemers 's nachts in groepjes in de omgeving gedropt worden, en zelf hun weg naar het vakantiepark terug moeten vinden. Neem hun smartphones in, en geef ze een ouderwetse telefoon mee zodat ze in geval van nood kunnen bellen.
   
 • Georganiseerde kinderactiviteiten. Neem contact op met ons team om te overleggen wat er voor uw groep mogelijk is. Een Eekhoornnest adventure. Succes verzekerd!


De kosten van een reunie

Bekijk goed wat de behoeften zijn van de deelnemers. Mensen met een stressvolle, goedbetaalde baan zullen er niet blij van worden als ze corvee hebben. Zij betalen liever wat meer voor extra service en verzorging. Bij minder budget kunt u van alle gratis activiteiten en faciliteiten gebruik maken, en zelf de maaltijden klaarmaken. De supermarkten in de buurt zijn net zo duur als thuis!