Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Een onvergetelijke fietsvakantie begint bij vakantiepark 't Eekhoornnest

Zin in een onvergetelijke fietsvakantie? Je sportieve avontuur begint bij een luxe vakantiehuisje in een mooie omgeving. Maak kennis met vakantiepark 't Eekhoornnest!

De Utrechtse Heuvelrug: een plaats om te ontdekken

De Utrechtse Heuvelrug is een uitgestrekt natuurgebied in het hart van Nederland. Hier vind je nog rust, ruimte en ongerept natuurschoon. Toch bevind je je op een steenworp afstand van meerdere sfeervolle stadscentra. Voor wie van afwisseling houdt, is de Utrechtse Heuvelrug een plaats om naar hartenlust te genieten en te ontdekken. De omgeving van Soest leent zich uitstekend voor een sportieve fietsvakantie. Wil je er echt even tussenuit? Elk geslaagd avontuur begint uiteraard bij een comfortabele accommodatie. Bij Bungalowpark 't Eekhoornnest kun je luxe huisjes huren in Nederland. Het park is gesitueerd in een bosrijke omgeving aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug.

Een fietsvakantie op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug ligt vlakbij de Randstad. Deze ligging maakt het natuurgebied uniek. Je vindt er een combinatie van bossen, zandverstuivingen, rivieren en een veelal rustig wegennet. Hoewel het gebied heuvelachtig is, zijn de hoogteverschillen ook voor de beginnende fietser goed te doen. Voor fietsers die meer uitdaging zoeken is de Amerongse Berg beslist aan te bevelen. Deze 'koning van de heuvelrug' telt 57 hoogtemeters. Het steilste stuk is 300 m lang, en met een hellingspercentage van 8% bekleedt deze heuvel een 20ste positie op de Nederlandse ranglijst. De omgeving van Rhenen telt de grootste dichtheid van klimmetjes. Toch verdienen ook de wegen tussen Leersum en Doorn (Ruiterberg, Wykerweg en Hoogstraat) zeker een fietsbezoek. Hier geniet je van een weids uitzicht en van brede autovrije wegen.

Een comfortabel huisje huren Nederland


Een geslaagde fietsvakantie begint bij een comfortabel vakantiehuisje. De juiste thuisbasis zorgt voor een goede nachtrust en maximaal plezier. Bij bungalowpark 't Eekhoornnest kun je diverse luxe huisjes huren. Er zijn volledig ingerichte bungalows en woningen, maar ook appartementen en vakantiehuisjes. Onze accommodaties bieden plaats aan maximaal tien personen. En wat niet onbelangrijk is: ze passen qua architectuur volledig in het bosrijke landschap. Er zijn huisjes van steen, maar ook van massieve balken. Kies je voor luxe huisjes huren in vakantiepark het Eekhoornnest, dan kun je rekenen op dagelijkse gemakken als vloerverwarming, een vaatwasser en wifi.

Luxe huisje huren Eekhoornest: onze faciliteiten


Luxe huisjes huren in 't Eekhoornnest biedt plezier aan jong en oud. Zelfs met de allerkleinsten is volop rekening gehouden. Het autoluwe park beschikt over een speeltuin die gratis toegankelijk is. Ook in de zomer hoeft niemand zich te vervelen, want er is een aantrekkelijk entertainmentprogramma. Voor wie van sport houdt, valt er veel te kiezen. Bungalowpark 't Eekhoornnest beschikt over een tennisbaan, tafeltennis en een uitgestrekt sportveld waar naar hartenlust kan worden gevoetbald. Heb je meer zin in een ritje te paard? Tegen betaling kun je paardrijden bij Marja, op het weiland naast het park.

Fietsen in de omgeving van bungalowpark 't Eekhoornnest

Besluit je een luxe huisje te huren bij 't Eekhoornnest, dan kun je uiteraard je eigen fiets meenemen. Beschik je niet over een fietsdrager of vind je dat teveel gedoe? Maak het jezelf dan gerust gemakkelijk en huur een fiets bij de receptie. Hier kun je kiezen uit diverse gewone huurfietsen. Wil je liever een mountainbike of een elektrische fiets huren, dan hebben wij goede contacten met lokale fietsverhuurders. Zo vind je altijd de fiets die bij je past. Aan de receptie kun je tevens terecht voor uitgebreide fietsroutes, bezienswaardigheden en inspiratie!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Begin je je dag graag met koffie en verse broodjes? Trek er dan eens op uit voor een vroege fietsrit naar de Délifrance. Op slechts 700 meter vind je deze ambachtelijke bakker met dagelijks vers brood. Iets verderop bevindt zich ook het winkelcentrum Soest-Zuid met onder meer een grote supermarkt. Natuurlijk mag je ook de authentieke kaasboerderij en museumboerderij Het Gagelgat niet missen. Speel een ouderwets potje Boerengolf en laat je verrassen. Voor een dagje cultuur snuiven is het historische stadshart van Amersfoort de perfecte plaats. Speciaal voor de kinderen is er het Bosbad, een klimbos, DierenPark Amersfoort en de overdekte speeltuin SuperFun. Dit alles begint bij luxe huisjes huren in 't Eekhoornnest. Ben je klaar voor een sportieve vakantie op de Utrechtse Heuvelrug?