Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Een eindeloze zomer in Soest

Nieuwe scheuten schieten uit de grond, knoppen staan op barsten, de vogeltjes fluiten er weer lustig op los: het is lente! We genieten in Nederland volop van het voorjaar, dat stiekem voelt als het begin van een eindeloze zomer. We maken alvast vakantieplannen. Denk er eens aan om de eindeloze zomer door te brengen in Soest. Een vakantiehuis huren in Allurepark 't Eekhoornnest is het beste idee voor komende zomer.

Een vakantiehuis huren in Soest


't Eekhoornnest ligt tegen het bijzondere Soest aan. Soest is een uniek gebied in Nederland. Soest is ook niet alleen Soest! Het bijzondere gebied rondom Soest, omvat ook Soestdijk, De Soester Duinen, Soesterberg. Een gedeelte van Soest ligt aan de rivier de Eems, waar een poldergebied is ontstaan. Maar daar tegenover staan een bos- en natuurrijk gebied om een hele zomer lang te vertoeven. 

Zo poëtisch als Herman van Veen het zeggen kan, met zijn prachtige stemgeluid, zo kunnen wij het nooit overbrengen in tekst: "Ik ben als kind van dit gebied gaan houden en heb op een gegeven moment beslist: later als ik groot ben, ga ik hier wonen". 

Zo veel natuurhistorie op een klein stukje grondgebied, dat is de moeite van het bezoeken meer dan waard. Het mooiste is natuurlijk om de natuur te zien veranderen met het voorbijgaan van de seizoenen. Te beginnend bij de zojuist ontpopte lente en eindigend bij het vallen van de eerste bladeren. Mocht u de kans hebben om Soest een langere periode mee te maken, dan krijgt u echt het idee van een eindeloze zomer. Op Allurepark 't Eekhoornnest, een van de mooist gelegen bungalowparken in Nederland kunt u voor een langere periode een vakantiehuis huren.


Meer dan alleen natuur


Natuurlijk wil een mens meer dan alleen natuur om zich heen. Soest biedt een prachtige combinatie van oude ambachten, natuurhistorie, cultuur en voorzieningen. Soest is een bron van kleine winkeltjes met snuisterijen en werkplaatsen van ambachten. U hoeft zich niet te vervelen in de zomer die eindeloos lijkt. Ook al bent u van plan om met uw hele gezin een vakantiehuis te huren op 't Eekhoornnest, in en rondom Soest komt u ogen en oren te kort. 

Met de kinderen naar Soest


Een zomervakantie duurt onwijs lang. Toch zullen de kinderen aan het eind van de zomer, de dag die dan toch een keertje komt, zich geweldig vermaken tijdens hun verlengde verblijf in de unieke omgeving van Soest. Wat kunt u allemaal met ze ondernemen?
  • Vliegeren op de Soester Duinen: Dit indrukwekkende duingebied of zandvlakte, leent zich bij wind uitstekend om te gaan vliegeren.
  • Paardenkamp: is uw zoon of dochter ook zo gek van paarden? Op het paardenkamp kunt u dagelijks met de kinderen de 120 bejaarden paarden die daar een thuis hebben gekregen voeren en aaien.
  • Dagje Paltz: Ergens temidden van Landgoed Paltz ligt het Herman van Veen Art Center, waar u zich dagen kunt vermaken met muziek, theater en verhalen. Krokodillen, jonkvrouwen, trollen en het huisje van Alfred Jodokus Kwak zijn hier te zien.

Meer over Herman van Veen Art Center


Dit veelzijdige en prachtig gelegen centrum is te bezoeken, maar er worden jaarlijks ook zo'n 160 concerten georganiseerd voor jong en oud, door jong en oud. Het mooiste is dat er geen entree wordt gevraagd voor de concerten. Ze zijn dus gratis te bij te wonen.

Maak uw zomer eindeloos door een tijdelijk verblijf op 't Eekhoornnest


Zo ziet u dat het prachtige Soest ongelooflijk veel te bieden heeft. 't Eekhoornnest biedt u graag de gelegenheid om voor een langere periode vakantiehuizen te huren. Kijkt u eens bij de mogelijkheden voor tijdelijk verblijf. De zomer was nog nooit zo mooi en lang.