Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Een blijvende, liefdevolle herinnering voor verliefde koppels

Een verloving is een spannende gebeurtenis, die u voor altijd zal bijblijven. Om ervoor te zorgen dat het begin van uw liefdesverhaal voor altijd in de herinneringen van u en uw geliefde wordt geëtst, is het essentieel daarvoor de juiste plaats te kiezen. ’t Eekhoornnest is één van de meest romantische en inspirerende natuurparken in Nederland, waar de prachtige landschappen en magnifieke zonsondergangen de verbintenis met uw geliefde zullen etsen als een levenslange liefdevolle herinnering!

Bij ’t Eekhoornnest gaat u een weekend van ontspanning, verjonging en leuke activiteiten tegemoet. Geniet van uiterst romantische diners, frisse natuurwandelingen en het warme en rustgevende gevoel van onze uit hout opgetrokken charmante en sfeervolle vakantiehuisjes. 

Interessante activiteiten bezoeken

Verscholen tegen de zandduinen van Soest en gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, biedt ’t Eekhoornnest een scala aan activiteiten in de omgeving, die alleszins de moeite waard. Samen met uw geliefde een bezoek brengen aan de ambachtsbakker, die dagelijks vers brood bakt, of bij een authentieke kaasboerderij leren hoe op traditionele wijze kaas wordt gemaakt, maar ook een potje boerengolf spelen bij museumboerderij “Het Gagelgat”, zullen bijdragen aan de mooie herinneringen van uw verlovingsweekend. Deze activiteiten bieden voldoende vrijheid aan koppels die net verloofd zijn, zonder dat zij hoeven in te boeten aan privacy, om zodoende toch kwaliteitstijd in elkaars gezelschap door te brengen.

Sfeervol en romantisch

Historisch, rustiek en charmant, is ’t Eekhoornnest een prachtig, sfeervol en romantisch natuurpark met veel recreatiemogelijkheden voor degenen die een passie voor het buitenleven delen. Er is voor elk wat wils: avontuurlijke trektochten naar bezienswaardigheden in de omgeving, wandelingen door ontzagwekkende landschappen en prachtige zonsondergangen vormen de juiste ingrediënten voor uw romantisch buitenavontuur. Ons natuurpark, met schilderachtige locaties in de uitgestrekte bossen en schitterende landschappen, is een uitermate populaire locatie voor bruiloften, maar zeker ook voor koppels die er hun verloving willen vieren. Een betere plek om me je geliefde te ontsnappen aan de dagelijkse sleur is haast niet te bedenken. ’t Eekhoornnest is niet voor niets de perfecte achtergrond voor verlovingen en bruiloften! 

Zonnige uitstapjes

Voor deze speciale koppelvakantie kan het niet anders of u wil u mooi of knap voelen, wat betekent dat u een combinatie van jurken – en voor de mannen uiteraard pakken - voor romantische diners meeneemt, maar ook comfortabele outfits om tijdens de dag de omgeving te verkennen en actief te blijven. Brengt u uw meest comfortabele schoenen mee om te lopen en te wandelen. Koppels die op ’t Eekhoornnest aankomen en gegarandeerd kennis zullen willen maken met de vele bezienswaardigheden in de buurt, zullen er geen spijt van hebben als zij in de zomer zonnebrillen, een goede hoed en UV-kleding meenemen om hun huid te beschermen tegen sterke zon. 

Heerlijk warm tijdens de winter

Uiteraard is ons natuurpark ook in de koude maanden een bijzonder attractieve vakantiebestemming, want wie wil er tijdens de kille dagen niet wegkruipen in de armen van zijn of haar geliefde, in één van de heerlijk warme bungalows, vakantiehuizen en appartementen van ’t Eekhoornnest? Voorzien van vloerverwarming, internet- en telefoonverbinding, met de mogelijkheid om samen te kijken naar een romantische film of juist een enge horrorfilm op de grote LCD-tv, kunt u de koude, gure wind makkelijk buitensluiten en ongestoord genieten van elkaars gezelschap. Met de boxsprings in de uiterst rustgevende slaapkamers zult u gegarandeerd van een verkwikkende nachtrust genieten, om de volgende ochtend goed uitgerust te beginnen aan een vroege boswandeling door de uitgestrekte bossen en schitterende landschappen. Uiteraard kunt u ook gewoon heerlijk uitslapen …

Luxe en comfort

’t Eekhoornnest beschikt over luxe vakantiewoningen, die u veel meer comfort bieden dan de vakantiehuisjes die elders te huur zijn. Onze bungalows, appartementen en vakantiehuisjes zijn allemaal voorzien van vloerverwarming, een LED-tv, een vaatwasmachine en luxueus ingerichte slaapkamers, maar hebben tegelijkertijd hun eigen aparte en unieke insteek. Voor dat warme en rustgevende gevoel zijn vrijwel al onze woningen uit hout opgetrokken. Ook de uit steen opgetrokken woningen zijn met hout ommanteld. Uw zorgen van alledag even aan een kant zetten en uw verloving tot een levenslange, liefdevolle herinnering maken, kan moeiteloos bij ’t Eekhoornnest met haar comfortabele accommodaties, een unieke geschiedenis en adembenemende landschappen!