\
Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

't Eekhoornnest voor het hele gezin

Aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug vind je dit kleinschalige vakantiepark dat ideaal is voor het hele gezin. De grootte van het vakantiepark zegt helemaal niks over de mogelijkheden die er worden geboden. Zo kun je er genieten van verschillende activiteiten op het park, de faciliteiten en natuurlijk de omgeving.

Wat het zo ideaal maakt voor de hele familie is de diversiteit in het aanbod van de activiteiten en de mogelijkheden. Een weekendje weg met het hele gezin hoeft daarbij niet altijd duur te zijn. Je kunt ook tegen een lage prijs erop uit trekken en genieten van net zoveel luxe en mogelijkheden die je tijdens een duurdere vakantie worden geboden. Hoe groot je gezin ook is en hoe lang je ook wilt genieten, bij 't Eekhoornnest kun je erop rekenen dat je in je vakantiehuisje heerlijk zal genieten van de tijd die je er samen mag besteden!

Activiteiten voor jong en oud

Tijdens de vakanties is het verblijf extra leuk en hoef je er niet voor te reizen. Er worden namelijk verschillende entertainment programma's georganiseerd bij 't Eekhoornnest. Deze programma's zijn ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, maar ook voor de oudere kinderen en voor de volwassenen is het erg leuk. Daarnaast biedt het park verschillende andere soorten faciliteiten aan waardoor het ook niet nodig om het park te verlaten om je te vermaken. Zo kan je er gebruik maken van de tafeltennistafel, van de tennisbaan of een balletje trappen op het voetbalveld. Laat de kinderen anders lekker spelen in de speeltuin.

Wil je liever de prachtige omgeving ontdekken? Dan is het een idee om de fiets te pakken en een van de routes te fietsen in de vrije natuur. Dit is niet alleen leuk voor ouderen maar ook voor kinderen omdat je er met hen echt een gezellig dagje uit van kan maken. Ga lekker picknicken in de natuur en neem je eigen lunch mee waar je van kunt genieten tijdens een pauze. Het is niet nodig dat je eigen fietsen meebrengt. Bij de receptie van 't Eekhoornnest is het mogelijk om fietsen te huren. Je kunt hier zelfs kiezen voor mountainbikes en elektrische fietsen die bij lokale fietsverhuurders worden gehuurd.

Accommodaties

De accommodaties zijn geheel familievriendelijk ingericht. Naast de standaard inrichting van de vakantiehuisjes zijn er verschillende opties toe te passen om het ook voor de jongste bezoekers het naar hun zin te maken. Je kunt hier denken aan het huren van kinderbedden en stoelen. Er is tevens gedacht aan de veiligheid van de kinderen tijdens de inrichting van de huisjes. De inrichting van de huisjes en de activiteiten die er op 't Eekhoornnest te doen zijn, maakt het park erg geschikt voor de hele familie.

Niet duur maar wel genieten

Heerlijk genieten met het hele gezin hoeft niet duur te zijn. Er zijn verschillende vakantieparken waar je naartoe kunt gaan. Daarnaast zijn er buiten Nederland ook vele bestemmingen die je kunt bezoeken, maar in sommige gevallen is het budget niet toereikend genoeg om veel geld uit te kunnen geven aan een dure vakantie. Nu kun je lekker genieten met de hele familie in eigen land en in een prachtige omgeving. Geniet van de natuur en van elkaar maar ook van de vele mogelijkheden die door 't Eekhoornnest worden geboden. Het zal een vakantie worden die niemand meer zal vergeten. Kom heerlijk tot rust en laat je weer op voor de perioden dat er weer naar school moet worden gegaan of moet worden gewerkt.