Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

De hei op met je collega's

In grote bedrijven gebeurt dat met grote regelmaat. Managers die er even helemaal uit gaan met collega's. "Wij zitten op de hei." Overleggen over de budgetten en de prognoses voor het lopende of het volgende jaar.

De hei opgaan kun je combineren met een verblijf op 't Eekhoornnest

Na een lange dag vergaderen en met cijfers bezig te zijn geweest kun je de dag afsluiten met een lekker diner in een restaurant in de buurt van 't Eekhoornnest. Daarna kun je met z'n allen overnachten op 't Eekhoornnest. Of je nu 15 of 3 collega's hebt. Voor ieder gezelschap kun je een luxe vakantiewoning huren op dit mooie vakantiepark met de Veluwe als achtertuin.

Werken aan teambuilding

In de buurt van het vakantiepark is genoeg te doen. Maak een huifkartocht, ga boerengolfen of maak een fietstocht. Alles om het contact met collega's goed te houden of te verbeteren. Wat dacht je van een dagje Dierenpark Amersfoort? Test de flexibiliteit van je collega's door naar het Klimbos te gaan en je uit te leven in en tussen de bomen. Bezoek Superfun voor een rondje racen of een spelletje lasergame. Kun je eindelijk die collega beschieten die je niet zo ziet zitten. 
In Amersfoort kun je verschillende dingen doen. Van een moordlunch tot een rondleiding in het Mondriaanhuis. Maar winkelen is ook niet uitgesloten. Sluit de dag af met een Ik Hou Van Holland diner.

Verschillende accommodaties

Heb je collega's uitgenodigd die voor je werken in het familiebedrijf? En heb je ook de partners en kinderen uitgenodigd? Terwijl jij met je collega's de nodige zaken doorneemt kunnen de partners en de kinderen zichzelf vermaken op het park. Voor de kinderen is er genoeg te doen. Een speeltuin voor de allerkleinsten en voor de grotere kinderen is er een mogelijkheid om te tafeltennissen. Er kan op een paard gereden worden Maar je kunt ook een voetbalwedstrijd organiseren die je op het sportveld laat plaatsvinden.
 

Zelf koken? Geen probleem. De luxe vakantiewoningen hebben de voorzieningen om het leven makkelijk te maken. Sommige vakantiewoningen hebben vloerverwarming. Er is ook Wi-Fi mogelijk in de vakantiewoningen. De meeste vakantiewoningen hebben een vaatwasser. Vergaderen staat immers boven aan je lijstje, het huishouden onderaan. Het grootste huis is ruim genoeg voor 16 mensen. In de serre van het grote huis is het goed toeven tijdens een regenachtige dag. Er is ruimte genoeg om een vergadering hier voort te zetten onder het genot van een heerlijk ontbijt. 

Een gratis kopje koffie

Net als op het werk maar dan in Mexicaanse stijl een kop koffie drinken. Vlucht even weg uit de cijfers en drink een kop koffie in de kantine. Hier praat je even niet over het werk maar over de rust die het vakantiepark heerst.

Overige faciliteiten

Er is volop parkeergelegenheid. In de garage maar ook op een vooraf gereserveerde parkeerplaats kun je de auto neerzetten. In de parkeergarage staat een laadpunt die geschikt is om twee elektrische auto's tegelijk op te laden.

Even de benen lostrappen? Huur een fiets bij de receptie. Hier kun je ook verschillende fietsroutes krijgen. De omgeving is te mooi om alleen maar binnen te zitten.

Trap je liever tegen een bal? Dit kan op het sportveld. Het sportveld heeft het formaat van een echt voetbalveld. Maak twee teams om zo de sterkste collega's te laten zien dat je niet voor ze onder doet.

Wil je liever slaan? Dat kan met een racket en een bal op de eigen tennisbaan. Maak setjes en kijk wie de beste zijn.

Liever de bal over tafel slaan? Versla je collega in een tafeltennisbattle.

Er zijn genoeg redenen waarom je naar het Nederlandse vakantiepark 't Eekhoornnest moet komen voor een vergadering in combinatie met een uitje met je collega's. Kom je met een grote groep? Wij adviseren om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan de details met u bespreken.