Wandel- en fietsroutes

De prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug ontdekken? Dan zijn er enkele startpunten van wandelpaden vanaf het park. In de download vindt u een route die u naar alle highlights rondom 't Eekhoornnest brengt waaronder restaurants, Bosbad, Dierenpark Amersfoort, Kaasboerderij, Biologische boerderij, Paardenkamp, Super Fun enz, enz.

Download Motion X GPS voor I-Phone. 
Nadat je de App op je I-Phone gedownload hebt stuur je de wandeling als bijlage naar een emailadres op je I-Phone. Deze kan je dan downloaden naar MotionX. Daarna weet je precies waar je op de route bent en kan je je snelheid enz. bijhouden.

Het Klompenpad "het Derde Erf" is dan zeker ook een must. Tijdens deze wandeling van 5-9 km met een startpunt op het landgoed van 't Eekhoornnest ontdekt u dat u op een kruispunt van verschillende landschappen bent beland. U ziet de rododendrons die door de bekende schilder Maurits Esscher zijn geplant en waar hij een schilderhutje had. Direct achter het park start ook de oranje paaltjes route en vindt u vanaf het sportveldje de eerste paal die u alleen over het landgoed "De Groene Duinen" voert.

Mooie tochten zijn ook "Een rondje om de oude vliegbasis Soesterberg" of  "Alles rondom de duinen". (zie download)  Kijk op deze site bij "Omgeving" naar een omschrijving van alle wandel en fietstochten in deze omgeving. U kunt daar ook de gpx bestanden van de routes downloaden voor uw GPS.

Kijk voor meer wandel- en fietsroutes op de volgende website:
Wandelen en fietsen op de Heuvelrug