\
Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Overwinteren bij 't Eekhoornnest

In de koude wintermaanden begint het bij sommige mensen te kriebelen en willen ze er graag even lekker uitgaan. Veel mensen willen graag weg uit de kou en genieten van de zon in een wat warmer land. Maar niet iedereen houdt van de warmte en sommige mensen vinden het heerlijk lekker weg te kruipen bij een haardvuurtje in eigen land en veel te lezen of bijvoorbeeld een stapel films weg te werken. Ook kan er in de winter nog steeds genoten worden van de natuur, het bos blijft een speciale plek en de winter voegt bijzonder veel karakter toe. 

We hebben drukke levens tegenwoordig en velen van ons leven in een drukke stad. Hierdoor is het fijn om je echt even helemaal terug te kunnen trekken de natuur in. Bij 't Eekhoornnest kan je dit op de perfecte manier doen. Je kunt hier luxe bungalows huren midden in de bossen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt hier als je prefereert voor langere tijd terecht of het laten dienen als een tijdelijke woonruimte die voorzien is van alle gemakken.


Accommodaties van 't Eekhoornnest

In dit kleine, intieme vakantiepark midden in de bossen staan verschillende soorten accommodaties. Deze rangeren van klein tot groot en de meesten hebben luxe faciliteiten zoals vloerverwarming, een vaatwasser, een magnetron, LCD-televisie, telefoon en uiteraard WIFI. De verschillende accommodaties kunnen 2 tot 10 mensen herbergen, de kleinere bungalows zijn gelijkvloers en zijn bijzonder intiem om een winter in door te brengen. Met deze luxe bungalows krijg je echt het gevoel dat je in een blokhut zit ergens aan de rand van Alaska. Ook zijn er verschillende appartementen te huur, deze appartementen hebben een betonnen vloer met de uitstraling van een blokhut. Ideaal voor 1 à 2 personen.

Er zijn ook verschillende grote bungalows te huren, deze bungalows onderscheiden zich door de luxe uitstraling en het bijzonder grote woonoppervlak. Eigenlijk zijn dit geen bungalows meer te noemen maar gewone luxe woonhuizen die uiteraard volledig ingericht zijn. Deze woonhuizen zijn van alle luxe gemakken voorzien zoals een echte Chesterfield zitkamer met een open haard, een wijnhoek en een prachtige houtkachel. Er is zelfs een woonhuis beschikbaar waar je met 16 mensen tegelijk kunt dineren. Hier kan dus een ideaal kerstdiner worden gehouden.
 

Activiteiten in de wintermaanden

Als je heerlijk aan het overwinteren bent omgeven van de luxe bij 't Eekhoornnest is het uiteraard leuk om er hier en daar is even uit te gaan en wat te ondernemen. Bij 't Eekhoornnest zelf zijn op het terrein verschillende leuke activiteiten te beleven. Zo heb je La Catina, dit is een gezellige kantine die ingericht is volgens de Mexicaanse haciënda stijl. Hier kan je terecht voor een hapje en drankje en zelf een dagelijks gratis kopje koffie! Ook treden hier soms muzikanten op en kan je in de winter dus misschien zelfs een leuk avondje uit zonder het terrein af te moeten. Om niet teveel aan te komen in de wintermaanden is er ook nog een fitnessruimte beschikbaar die helemaal gratis is.
 

Warme witte winterweken

Aangezien je dichtbij Soest zit is Soest een ideale plek om een leuk dagje weg te gaan in de koude wintermaanden. Soest heeft elk jaar een evenement, dit evenement heet de warme witte winterweken. Hier kan je elke dag terecht, 33 dagen lang voor een sprookjesachtige dag. Dit evenement is van eind november tot eind december. Hierbij wordt een heel dorp opgericht in de zo bekende Anton Pieck stijl. Alleen al een wandeling door de kleine gezellige straatjes is een beleving. Je zult hier kleine gezellige winkeltjes aantreffen die om de paar dagen veranderen. Op deze manier blijft het leuk om hier terug te komen en weer wat nieuws te bekijken. Ook is er een levende kerststal te bewonderen en kunnen de dieren onder begeleiding geaaid worden. Verder zijn er op de warme witte winterweken nog veel meer dingen te beleven zoals het smulplein, Henk de houthakker en verschillende zangkoren, orkesten en bands. Kijk voor meer informatie voor dit festijn op de website van de warme witte winterweken.