\
Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Vakantiehuisje

  • Gelegen op een prachtige locatie
  • Veel activiteiten op en rondom het park

De ideale plek om tot rust te komen tijdens uw vakantie is een prachtig vakantiehuisje met luxe en comfortabele voorzieningen. Wilt u dat dit vakantiehuisje ligt in een groene omgeving waar genoeg te doen is? Al deze wensen vindt u op één plek: ’t Eekhoornnest in Soest. Dit kleinschalige vakantiepark biedt u volledig ingerichte vakantiehuisjes, appartementen, bungalows en woningen voor groepen van 2 tot 10 personen. Kies een vakantiehuisje naar wens en geniet gegarandeerd.

Bekijk onze aanbiedingen

Een vakantiehuisje op een ideale plek voor jong én oud

Onze vakantiehuisjes zijn gelegen op ons kleinschalig en heerlijk rustig familiepark, waar gedacht is aan jong én oud. Het park is volledig autovrij, waardoor de kinderen veilig heerlijk hun energie kwijt kunnen. Voor de kinderen hebben wij een speeltuin met allerlei leuke speeltoestellen én zelfs een kabelbaan. Wij hebben een tennisbaan, een sportveld en een fitnessruimte ter beschikking voor de sportievelingen onder ons. Voor ieder wat wils!

Kom tot rust in de prachtige omgeving

Op ons bungalowpark liggen de vakantiehuisjes aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug tegen de Soester Duinen. Een prachtige plek voor de echte natuurliefhebber. Houdt u meer van de drukte van nabijgelegen steden? Amersfoort ligt slechts op enkele minuten rijden van onze vakantiehuisjes.

Ga een heerlijke vakantie tegemoet

Benieuwd wat onze vakantiehuisjes u allemaal te bieden hebben? Bekijk ze online en kies het vakantiehuisje uit waar u de ideale vakantie beleeft. Heeft u de accommodatie gevonden? Dan plaatst u eenvoudig online uw reservering. Wilt u meer informatie ontvangen? Wij staan u graag te woord als u belt naar +31 (0)35 60 95 411.

Ook interessant

vakantiewoningen nederland | bungalowparken in nederland | bungalows nederland