\
Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Met de fiets naar vakantiepark 't Eekhoornnest

Met de fiets op vakantie gaan is helemaal hip en duurzaam! Het avontuur begint bij het uitzoeken van een bestemming, want de bestemming moet natuurlijk wel met de fiets bereikbaar zijn. Een centraal gelegen plek, waar veel te beleven is en waar de fiets ter plaatse ook nuttig kan zijn, dat is waar u naar zoekt. Een vakantiehuis bij Utrecht in de buurt bijvoorbeeld! Waarom gaat ú op fietsvakantie?
 

Een fietsvakantie naar een vakantiehuis bij Utrecht

Op vakantie in eigen land is voordeling, praktisch en erg leuk! De kinderen maken vriendjes en vriendinnetjes die ze wellicht ook na de vakantie nog kunnen zien. Er wordt hoofdzakelijk Nederlands gesproken, wat handig is bij het maken van contact op die leeftijd. Een reis dichtbij huis zorgt ervoor dat er geen ingewikkelde visumpapieren hoeven worden aangevraagd en u slaat de wachtrijen en wachttijden bij het vliegveld over. 

Nu kunt u natuurlijk de auto volladen of met een rugzak in de trein stappen, maar heeft u er al eens aan gedacht om met de fiets naar uw vakantiebestemming toe te gaan? Dus niet de fiets als bagage achterop de auto, maar uw bagage achterop uw fiets! Het is onwijs avontuurlijk om met de fiets uw vakantiebestemming te zoeken. 

U kiest het liefste een vakantiebestemming die centraal gelegen is, zodat u geen dagen onderweg bent. Een vakantiehuis bij Utrecht boeken is helemaal niet zo'n gek idee. Utrecht heeft een centrale ligging. U gebruikt uw vakantiewoning op Allurepark 't Eekhoornnest als uitvalsbasis voor een sportieve vakantie. 
 

De vele voordelen van een fietsvakantie

Er zitten vele voordelen verbonden aan een fietsvakantie. We zetten ze even op een rijtje en hopen u te kunnen inspireren om de fiets te pakken de volgende keer:
 
  • Gezond! Ons lichaam is gemaakt om te bewegen en door lichte inspanning raken we volkomen ontspannen.
  • Goedkoop! U betaalt heen kosten voor de brandstof, vliegtickets of treintickets. U bepakt uw fiets en rijdt aan. U hoeft geen speciale tassen te hebben voor op uw fiets. Maar een goed regenpak is wellicht handig.
  • Goed voor het milieu! Geen CO2 uitstoot als u met de fiets op reis gaat.
  • Prachtige landschappen; u zult Nederland nu pas écht zien, als u onderweg bent naar uw vakantiebestemming met de fiets. Geniet van de uitgestrekte weilanden, akkers, dijken en bossen.
  • U neemt niet nooit te veel bagage mee; Op reis met de fiets betekent kiezen. En eigenlijk is het heel prettig om minder mee te hoeven nemen op vakantie. Het maakt de vakantie heerlijk simpel.
  • Ter plaatse altijd een vervoersmiddel bij de hand; Indien u met de fiets op vakantie gaat, hebt u ter plaatse altijd een vervoersmiddel om 's ochtends verse broodjes te halen of de krant van die dag.
  • Contact maken; Onderweg maakt u gemakkelijk contact met andere mensen, omdat zij nieuwsgierig zullen zijn waar u naar toe gaat. Dat maakt de reis gezellig.
  • Overal een fietsenmaker; Als u met uw kapotte Volvo in een klein dorp in Frankrijk staat, waar alleen een lokale Peugeot-garage zit, kunt u dagen wachten op onderdelen. In Nederland, daarentegen, zit in elk dorp wel een fietsenmaker, zodat u bij pech onderweg uw reis snel weer kunt vervolgen.
  • Zorgeloos op weg; U hoeft zich geen zorgen te maken over files bij een tunnel, of wachtrijen op een luchthaven. Indien u lekker met de fiets op vakantie gaat komt u niet in ingewikkelde verkeerssituaties, die soms tot ongelukken leiden


Met de fiets naar 't Eekhoornnest

Allurepark 't Eekhoornnest is gemakkelijk te bereiken met de fiets. Soest ligt tussen Amersfoort, Utrecht en Hilversum in. U kunt de drukte van deze steden gemakkelijk omzeilen als u het park wilt bereiken. Omgekeerd maakt u vanaf het park een dagtochtje op de fiets of met de trein vanaf Centraal Station Amersfoort naar Utrecht, Amersfoort, Almere of Amsterdam.