\
Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Maak kennis met 't Eekhoornnest

5 redenen om in de vakantiehuisjes van 't Eekhoornnest te verblijven

Voor een gezellige bungalow vakantie in Nederland bent u bij 't Eekhoornnest natuurlijk aan het juiste adres. Wij bieden u een heerlijke tijd weg van huis, in een ontspannen en natuurrijke omgeving in eigen land. U kunt de rust en de ruimte van de natuur in gaan trekken, maar er zijn ook zeker meer dan voldoende leuke uitjes, activiteiten en attracties in de omgeving. Hierdoor is 't Eekhoornnest een uitstekend startpunt voor iedereen. Wij geven u 5 redenen om in onze vakantiewoningen in Nederland, in Soest, te verblijven.


1. Diverse soorten vakantiewoningen in Nederland


De meest uiteenlopende sfeervolle vakantiewoningen in Nederland kunt u vinden bij 't Eekhoornnest. Wilt u er lekker samen even tussenuit voor een bungalow vakantie in eigen land? Dan hebben we sfeervolle bungalows voor u klaarstaan. Wilt u een bungalow huren in Nederland voor een gezin of misschien wel voor een hele familie? Ook dan hebben wij meer dan voldoende mogelijkheden. Bij behoren tot de meest veelzijdige bungalowparken in Nederland, met accommodaties voor alle gezelschappen. Wij bieden u bungalows, appartementen en complete woonhuizen voor gezelschappen tot 10 personen.


2. Een compleet ingerichte bungalow huren in Nederland


Wij vinden het belangrijk dat het onze gasten aan niets ontbreekt tijdens hun bungalow vakantie. Onze vakantiewoningen in Nederland zijn dan ook zeer compleet ingericht. De gezellige bungalows, appartementen en woonhuizen zijn van alle gemakken voorzien en bieden u een goede mate van luxe om u heen. U kunt bij ons een bungalow huren die zowel knus als lekker ruim is, waardoor u er gegarandeerd ontspannen in zult verblijven en kunt genieten van een gezellige tijd. 


3. Vakantiewoningen in een rustige omgeving


Als u vakantiewoningen in Nederland wilt huren die gelegen zijn in een heerlijk rustige en natuurrijke omgeving, dan is 't Eekhoornnest zeker ook een uitstekende optie. Ons familiepark is direct bij de duinvlaktes van Soest te vinden op een prachtige locatie tussen de bossen. Kleine, gemoedelijke en rustige bungalowparken in Nederland worden steeds zeldzamer, maar bij 't Eekhoornnest is dit juist precies wat u mag verwachten. De omgeving is ronduit ontspannend en biedt u alles wat u nodig heeft voor heerlijke wandelingen, fietsroutes en recreatie in de natuur.


4. Alle nodige faciliteiten tijdens uw bungalow vakantie


Uiteraard zijn alle accommodaties voor uw bungalow vakantie voorzien van de nodige faciliteiten. U kunt eens nader kennis maken met al onze bungalows, appartementen en vakantiewoningen om een indruk te krijgen van de faciliteiten, de luxe en de sfeer. Middels fotomateriaal kunt u zeker een goede keuze maken. Niet alleen onze vakantiewoningen zijn voorzien van de meest uiteenlopende faciliteiten, maar er zijn natuurlijk ook uitstekende faciliteiten op ons park te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de mogelijkheid tot paardrijden, van een potje tennis op de tennisbaan, van vertier in de speeltuin of van georganiseerd entertainment voor de kinderen? Dit zijn slechts opties, want wij bieden u alle faciliteiten die uw bungalow vakantie écht compleet maken.


5. Een bungalow huren tegen een aantrekkelijk tarief


Bij 't Eekhoornnest kunt u een [strong]bungalow huren in Nederland[/strong] tegen een fijn tarief. Wij laten u zien dat een fantastische vakantie in eigen land geen vermogen hoeft te kosten. Wij hebben mogelijkheden in diverse prijsklassen, waardoor iedereen bij ons binnen het vakantiebudget kan genieten van een heerlijke bungalow vakantie in een rustige omgeving met meer dan voldoende vermaak voor iedereen. 


Maak kennis met 't Eekhoornnest


Wij nodigen u van harte uit om eens nader kennis te komen maken met 't Eekhoornnest. Ontdek de vele mogelijkheden en bekijk de accommodaties. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie. Tot ziens in 't Eekhoornnest in Soest!