\
Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Ik ga naar 't Eekhoornnest en neem mee...

De vakantie is in aantocht! Een hotel aan de Costa, een kampeervakantie in de bossen, een bungalow vakantie of een luxe vakantiehuis in Nederland; waar u ook heen gaat, het is fijn om een "home away from home" te hebben. Voor een lang weekend, een midweek of langer gaat u uw huis verlaten en neemt u de belangrijkste noden mee naar een tijdelijke thuis. Natuurlijk proberen we tegelijkertijd zo min mogelijk bagage mee te nemen. 

In de luxe vakantiehuizen van Allure Park 't Eekhoornnest biedt een hoge mate van comfort. Wat is het fijn als een vakantiewoning aanvoelt als een basis voor het gezin en de relatie. Zo kunt u de rijkdom van thuis combineren met de vrijheid van vakantie. Optimale weelde! Wat neemt u mee om u tijdens de vakantie thuis en rijk te voelen? 
 

Van luxe vakantiehuis naar vakantie-thuis

Een aantal accessoires en spullen van thuis laten zich makkelijk meenemen, ook al heeft u een volgeladen auto. Ze zorgen ervoor dat de tijdelijke woning echt even uw thuis wordt.

Gekleurde stompkaarsen: neem een aantal gekleurde stompkaarsen mee naar het vakantie huis voor romantisch of gezellig licht tot in de late uurtjes. Wees veilig met vuur!

Favoriete sjaals: Ook al is het hoogzomer; neem uw favoriete sjaal mee en drapeer deze als een grand foulard over een stoel of bank.

Fruitmand: Altijd een goedgevulde fruitmand op de tafel staan? Waarom neemt u deze niet gewoon mee naar uw luxe villa? Zo krijgen de kinderen ook op vakantie genoeg vitaminen binnen.

Klein altaar: Essentiele olie, wierrook, een Boeddhabeeld, een buitenlandse munt en verse bloemen. Een klein altaar meenemen zorgt ervoor dat het tijdelijke huis ook echt even uw ruimte wordt door onder andere de geur die u kent van thuis te verspreiden.

Muziekinstrument: Speelt u gitaar, saxofoon of fluit? Geluid zet de wereld in beweging! Neem uw instrument mee en laat uw geluid horen op het Eekhoornnest. Kleine luidspreker en een speler met uw favoriete muziek voor de fijnste tunes!


Optimaal luxe gevoel in uw luxe bungalow Nederland

De luxe bungalows op 't Eekhoornnest zijn voorzien van alle gemak en comfort. U kunt nóg meer halen uit uw bungalow vakantie! Dat doet u simpel door heel bewust voor de faciliteiten te kiezen van de vakantiewoning. Er zijn bungalows met bijvoorbeeld een vaatwasser, wasmachine, bad of zelfs jacuzzi! 

Maak een mini-spa van de bungalow badkamer: heerlijk schuimend badschuim, zacht textiel en verzorgende huidolie. Deze passen allemaal in uw tas!

Geniet van het uitzicht: de zonsopgang onder begeleiding van uw favoriete muziek of de zonsondergang samen met uw spelende kinderen. Geniet van de dagelijkse magie van de omgeving van 't Eekhoornnest.

Volle aandacht: Uw bungalow vakantie laat u de dagelijkse beslommeringen even helemaal vergeten. Met volle aandacht voor de rijkheid van het moment, doet er nog eens een schepje weelde-gevoel bovenop! Zag u dat eekhoorntje daar?


Thuis in 't Eekhoornnest

Het rijke gevoel van thuiszijn en optimaal genieten kunt u overal creëren. Met wat extra aandacht kunt u nog meer genieten van uw bungalow vakantie. Vooral als u een last minute bungalow in Nederland zoekt, kan een vakantie nogal gestrest beginnen. 

Schakel terug, neem een aantal speciale en betekenisvolle dingen van thuis mee en laat u overspoelen door het gevoel van weelde. 't Eekhoornnest draagt bij aan ontspanning door de weldadige omgeving in de natuur en door het comfort en de faciliteiten. Kom genieten!