\
Vorstelijk bungalowpark midden in de natuur

Een geweldige tijd voor jong en oud op 't Eekhoornnest

Denk je als tiener bij een vakantiepark in de bossen vooral aan een saaie plek met alleen maar activiteiten voor kleine kinderen waar je je de hele vakantie zal gaan vervelen? Of bent u er als zestig-plusser vast van overtuigd dat zo’n vakantiepark meer iets is voor jonge mensen? Kom dan vakantie vieren op 't Eekhoornnest en ontdek dat een verblijf op ons mooie park geschikt is voor bezoekers van alle leeftijden. 

Altijd bereikbaar

Als tiener baal je er van dat je met je ouders mee op vakantie moet, misschien samen met je jongere broertjes of zusjes. En dan ook nog eens naar een vakantiehuisje midden in de natuur waar vast niets te beleven valt. Waar ze misschien niets eens van het bestaan van WIFI afweten, zodat je niet eens contact met je vrienden kunt houden. Om met dat laatste te beginnen, 't Eekhoornnest beschikt ook over WIFI, zodat je alle laatste nieuwtjes van het thuisfront niet hoeft te missen. Maar ook zodat je hen alles kunt vertellen over je vakantie. Want ook voor jou is er op en in de buurt van 't Eekhoornnest van alles te beleven.

Vele sportactiviteiten mogelijk

Als je sportief bent dan kun je gebruik maken van onze gratis fitnessruimte, een balletje slaan op onze tennisbaan of een partijtje voetbal spelen op ons sportveld. Wil je liever gaan zwemmen, breng dan een bezoek aan het nabijgelegen Bosbad in Amersfoort. Ook een bezoek aan het Klimbos in Apeldoorn spreekt je misschien wel aan. Haal jij de 18 meter hoogte?

Luisteren of zelf spelen?

Ook als je niet zo'n fan van sporten bent, dan valt er voor jou genoeg te beleven. Als muziekliefhebber kunt je ook een bezoek brengen aan het openluchttheater, waar ook artiesten die jou zouden kunnen aanspreken, zoals Douwe Bob of Martijn Fisher, optredens komen verzorgen. Wil je nou net zo gitaar leren spelen als Douwe Bob, dan kun je in de zomer ook een gitaarworkshop volgen op 't Eekhoornnest. Zo leer je gitaar spelen in een week en kun je je vrienden imponeren bij thuiskomst. 

Spanning en sensatie

Heb je zin in een dag vol actie en adrenaline dan kun je vanuit 't Eekhoornnest ook een bezoek brengen aan Walibi Holland in Biddinghuizen of een dagje gaan karten in Huizen. Daarna vind je een avondje bbq-en met je ouders op het vakantiepark vast niet meer zo erg. Zoals je ziet hoef je je ook als tiener zeker niet te vervelen tijdens een vakantie op vakantiepark ’t Eekhoornnest

Voor iedereen wat wils?

Ik zie u denken. Dat er genoeg activiteiten voor ouders met jonge kinderen op en rond 't Eekhoornnest zijn dat dacht u wel. En dat ook tieners zich hier niet zullen gaan vervelen weet u nu ook. Jong-volwassenen en volwassenen zullen zich ook wel weten te amuseren. Maar wat heeft u als zestig-plusser nu te zoeken op ons vakantiepark? 

Recreëren in een mooie omgeving

Allereerst kunt u gaan wandelen of fietsen in de omgeving van 't Eekhoornnest. Er zijn vele mooie routes die u kunt volgen en als u wilt gaan fietsen kunt u voor het gemak ook kiezen voor een elektrische fiets. Als u sportief bent aangelegd kunt u daarnaast ook een balletje slaan op ons vakantiepark of natuurlijk gebruik maken van onze fitnessruimte. 

Prachtige cultuur en historie

Bent u een cultuurliefhebber, dan bevindt u zich bij ons ook op een goede lokatie. Er bevinden zich diverse kastelen in de omgeving van ons vakantiepark, zoals kasteel Amerongen en kasteel Groeneveld, die u kunt gaan bezichtigen en ook Paleis Soestdijk zou u misschien kunnen interesseren. U kunt ook een bezoek brengen aan Museum Soest, waar u meer leert over de historie van Soest, of het Mondriaanhuis in Amersfoort, dat tevens het geboortehuis van Piet Mondriaan was. 

Een gezellig avondje uit

Ook voor zestig-plussers is een bezoek aan openluchttheater Soest zeker aan te raden. Misschien houdt u wel van Salsa of Jazz of geniet u er liever van een meezingavond. Maar u kunt uw verblijf natuurlijk ook samen laten vallen met een voorstelling in bijvoorbeeld Theater Idea in Soest of Theater Flint in Amersfoort. Vantevoren kunt u heerlijk gaan dineren in een van de vele restaurants in de buurt van ons vakantiepark. Met de Heuvelland VIP card die u van ons ontvangt, krijgt u in diverse eetgelegenheden tevens korting. 

Iedereen is welkom

U ziet dat er ook voor zestig-plussers genoeg redenen zijn om een verblijf in vakantiepark 't Eekhoornnest te boeken. Door de royale kavels waarop onze accommodaties zich bevinden kunt u daarnaast ook in alle rust en privacy van uw vakantie genieten. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen op ons vakantiepark. Waar jong en oud van hun vakantie kunnen genieten.